Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Verhuizen van zorginstellingen

Zorgverhuizingen vereisen extra aandacht, bij Hofstad verhuizingen kunt u rekenen op een professionele verhuizing in de zorg.

Verhuizen in de zorg

De verhuizing van bewoners van ziekenhuizen, bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen vraagt om extra zorg en aandacht. Voor ouderen, verstandelijk gehandicapten en andere zorg patiënten heeft een verhuizing vaak een grote impact.

Hofstad verhuizingen spreekt de taal van de zorg, onze verhuizers hebben niet alleen begrip voor de situatie maar ook veel ervaring met verhuizen van verschillende zorginstellingen.

Verhuizen met zorg

Verhuizen van zorginstellingen

Verhuizen is voor iedereen een spannende en emotionele gebeurtenis, vooral voor ouderen, verstandelijke gehandicapten en andere zorgcliënten.

Zorgverhuizing goed voorbereiden

Een verhuizing in de zorg vraagt om een goede voorbereiding. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreekt onze vertegenwoordiger van Hofstad verhuizingen al uw wensen.

Zo kunnen we afspraken maken over de verhuizing van alleen grote meubelstukken, maar denkt u ook aan de mogelijkheid van een volledig verzorgde verhuizing. Zo kunnen wij ook voor de bewoners van uw zorginstelling verhuisraad inpakken en uitpakken.

Offerte op maat door uw Erkende Verhuizer

Wilt u meer weten over Hofstad verhuizingen en over onze werkwijze of verhuizingen binnen de zorg?
Voor advies of een offerte kunt u direct contact met ons opnemen.