Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Deel hier uw ervaringen / Reviews

Geachte heer/ mevrouw,
Bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? 
Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

 

Van der Blom vanderblom@ziggo.nl Sep 14 2017
Op 4 mei 2017 zijn wij verhuisd en dankzij Hofstad Verhuizingen verliep dit heel snel en goed en stonden 's middags al onze meubels op hun plek in ons nieuwe huis! Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!
salomons/venema jopieslager@gmail.com Jun 30 2017
28 juni 2017, met veel spanning om de verhuizing staan wij voor 8 uur klaar om de heren Guillermo, rowan, Glenn , Erwin en dave te ontvangen.

en wat een klasse zeg, om 10 uur de hele wagen vol en ons huis leeg en om half ÊÊn zijn ze weer uit ons nieuwe huis verdwenen en alles tip top in orde. Wow, jongens het was een geweldige ervaring om zulke professionele kerels bezig te zien.

Ik wens jullie stuk voor stuk een geweldige toekomst toe.

groeten Jo & Dave
G van der plas gvdplas@casema.nl May 02 2017
Maandag 1mei verhuisd door hofstad maar het was een geweldige ervaring vriendelijke jongens zeer behulpzaam en keurig netjes alles verzorgd wij geven een 10
MVG gerard en alie van der plas
M.J.Koolschijn Zosiromail@gmail.com Apr 28 2017
Wat een geweldige ervaring. In rap tempo was ons huis volledig leeg gehaald, en daarbij ook nog alles netjes ingepakt. Ons nieuwe huis werd in het zelfde tempo weer ingeladen. Toen een kast niet via de trap bleek te kunnen werd er direct een oplossing bedacht.

Super ervaring, alles zo snel en netjes verhuisd, aanrader voor iedereen.
Daan Daan72@mac.com Apr 19 2017
Mijn verhuizing binnen Rotterdam is vlekkeloos verlopen. De verhuizers hebben zichtbaar plezier in hun werk en gaan zeer vlot, vakkundig en zorgvuldig te werk. Ik kan Hofstad iedereen aanbevelen!
Rob en Ella Hoogendoorn Ella.hoogendoorn@gmail.com Feb 20 2017
Wij zijn 13 februari verhuisd door het bedrijf Hofstad verhuizingen. Zij kwamen ruimschoots op tijd, alles is heel goed en op een prettige verlopen. We zijn blij dat we dit bedrijf benaderd hebben. Buren die enkele weken voor ons verhuisd zijn hebben ons van hun goede ervaringen op de hoogte gebracht. Bedankt voor de prettige en goede service.
Sjef J. de Wit dewit@dewit.nl Feb 05 2017
Jl. Woensdag 25 Januari verhuisd. Werkelijk een fantastische service; zeer prettige professionals en keurig op tijd! Zonder schade en nog humor erbij ook! We kunnen dit bedrijf iedereen van harte aanbevelen. Echt een aanrader!!!
MG van den Bos Mgvandenbos@caiway.nl Jan 24 2017
Mijn moeder is verhuisd met Hofstad Verhuizingen. Prima gegaan! Alles ging heel relaxed en netjes, maar wel snel! In een ochtend was alles over. De medewerkers van Hostad zijn heel aardig en vakkundig. Ik wil niet meer verhuizen zonder verhuizer!
Griet Spiessens spiessensgriet@gmail.com Jan 23 2017
Na een nare ervaring met een eerder ANDER verhuisbedrijf stond ik wat huiverig tegenover deze verhuizing (wij moesten in 1 jaar 2x volledig over). Na het lezen van goede recensies contact met Hofstad verhuizingen opgenomen en vanaf het begin verliep alles van een leien dakje. De inventaris werd professioneel opgemaakt, ik was verbaasd over de zeer redelijke prijs die bij de offerte werd voorgesteld, en het is erg prettig dat je verhuisdozen te leen krijgt die ook nog eens thuis worden afgeleverd en weer opgehaald, inclusief inpakpapier en labels. Op de verhuisdag zelf kwam een professioneel team de klus klaren, 3 uur sneller dan het eerdere bedrijf dat ik had gebruikt en ook nog eens veel vriendelijker, respectvoller, behulpzamer! Twijfel niet als je je verhuizing vlekkeloos en tegen een goeie prijs wilt laten verlopen. Ik ben de komende tien jaar niet meer van plan te verhuizen maar mocht dat veranderen, mag Hofstad weer een telefoontje van mij verwachten. Bedankt!!!
Sandy i_i1505@hotmail.con Dec 31 2016
Onze spullen laten ophalen en opslaan en na 9 weken in ons nieuwe huisallesterug laten komen.

Het is een superteam hardwerkende heren die nergens hun handen voor omdraaien. Gaan voorzichtig met je spullen om. Zelfs hele zware spullen waar moeitevoor word gedaan om dit snel en vakkundig op hun plek te krijgen.

Ik verhuis niet meer maar zal zeker hun met een 10 aanbevelen aan andere!

👍đŸģ👍đŸģ👍đŸģ👍đŸģ
 
1-10 van de 122