Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Deel hier uw ervaringen / Reviews

Geachte heer/ mevrouw,
Bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? 
Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

 

Nelleke Spek nelleke.spek@gmail.com Feb 11 2019
Super tevreden over de verhuizing met Hofstad verhuizingen. Zeer vriendelijk en behulpzaam en werken erg netjes. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Odielle Hoen odiellehoen@outlook.com Jan 31 2019
Vanmorgen verhuisd met Hofstad, professioneel, ontzettend snel en zeer vriendelijk. Samenwerking onderling is goed geregeld en georganiseerd. Wij zijn super tevreden en zouden dit bedrijf zeker aanbevelen!
C.J . Kellevink kelly145@ziggo.nl Dec 17 2018
professioneel en vriendelijk, zeer correct een aanrader. Wij zijn zeer tevreden. Bravo
Marloes van der Velden marloesvdvelden@gmail.com Nov 16 2018
Top verhuizing achter de rug. Binnen 4 uur alles geregeld. Keurige bescheiden verhuizers die zuinig met de spullen omgaan. Kortom vakmensen. Ik beveel ze dan ook van harte aan.
Barry Dekkers barrydekkers@gmail.com Nov 11 2018
beste verhuizers, 6 april 2018 verhuisd van Den Haag naar Amsterdam, op zich een hele stap, na 69 jaar in Den Haag gewoond te hebben. Maar door de toewijding, professionaliteit en de gein in het werk, werd het een soort feestje. Nog bedankt en zal jullie aanbevelen aan eenieder die ooit nog eens gaat verhuizen. lieve groet, Barry Dekkers
Chris chris.hasenaar@outlook.com Oct 14 2018
Afgelopen jaren meerdere keren verhuist waarvan de laatste twee keer met hulp van een verhuisbedrijf. inpakken kan je veel tijd en stress schelen zeker als de inpakker een gezellige man is waarmee je goede gesprekken kunt voeren. eigenlijk is vanaf de intake t/m het verhuizen alles prima, vlot en soepel verlopen. Goede prijs en top services zoals meubels de en weer monteren. Wat zeker helpt is dat degene die de intake heeft verzorgd zelf bij het verhuizen aanwezig was.
Alper Kilavuz alper.kilavuz@gmail.com Jul 31 2018
Hi,
I'm sending this mail for my great satisfaction of the service quality for my house move.
I especially want to thank to the crew for their high quality work and professionalism in their job.
You can be sure that I will recommend your company to my friends for house moving.

Kind Regards
Trudy de Ruiter trudyderuiter@upcmail.nl Jul 30 2018
De mannen van Hofstad slaagden erin om vanuit Den Haag om 6.50 in Helmond te zijn voor een grote verhuizing (2 vrachtwagens) Om 15.15 waren ze klaar in Den Haag, stond alles op zijn plek en was er nog geen krasje op de spullen.
Ik ben al vele keren verhuisd en heb veel verschillende verhuisbedrijven meegemaakt, maar zo hard en goed gewerkt als nu door Hofstad heb ik niet eerder meegemaakt. Fantastisch!.
Hetty hettyvankralingen@ziggo.nl Jun 28 2018
Bedankt voor de goeie service die jullie mij gegeven hebben met de verhuizing. Aardige verhuizers en veel geduld kunnen opbrengen. Dank jullie wel.
Hannah hannahvanleeuwen@live.nl Mar 07 2018
Wij zijn in 1 jaar tijd twee keer verhuisd. Dankzij de mannen van Hofstad Verhuizingen is dat zonder stress verlopen! Deze verhuizers weten wat ze doen en ze werken snel en netjes. Top! In beide huizen was de boel net geschilderd. Er is geen krasje op de muren gekomen (en ons nieuwe huis heeft echt geen brede gangen). De tweede keer hebben we ook het inpakken van de inboedel door hen laten doen. Aanrader! Alles was netjes ingepakt, geen glas is er gesneuveld. We hopen voorlopig even niet te verhuizen maar als het weer zover is, dan bellen we zeker weer naar Erwin en Jordy en hun mannen!
 
1-10 van de 137