Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Deel hier uw ervaringen / Reviews

Geachte heer/ mevrouw,
Bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? 
Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

 

Jose Bernard josi.b@ziggo.nl Jul 24 2019
Zeer tevreden over de verhuizing van onze huisraad door Hofstad van Den Haag naar Haarlem. Heel vriendelijk, maar vooral heel efficient, deskundig en hard werkend verhuisteam! Zorgzaam ook voor al onze spullen die keurig en snel van het ene huis naar het andere huis zijn gebracht. Aanrader!
Ferrie ferriedegraaf@gmail.com Jul 05 2019
In mei verhuisd, binnen de regio. De mannen van Hofstad hebben keihard en als team gewerkt, in de loop van de middag stonden de meubels op hun plaats, waren kasten in elkaar gezet. Een aanrader!!
Peter uit Maassluis pekeur1962@gmail.com Apr 15 2019
Op 19 februari 2019 werd mijn inboedel door Hofstad verhuisd. De keuze voor Hofstad is op basis van duidelijke afspraken en goede voorbereiding gemaakt. Alle afspraken door Jordi gemaakt, zijn voor 100 % nagekomen. En een beschadiging werd correct en naar volle tevredenheid afgehandeld. Hofstad verdiend een pluim en voor iedereen aan te raden !
Nelleke Spek nelleke.spek@gmail.com Feb 11 2019
Super tevreden over de verhuizing met Hofstad verhuizingen. Zeer vriendelijk en behulpzaam en werken erg netjes. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Odielle Hoen odiellehoen@outlook.com Jan 31 2019
Vanmorgen verhuisd met Hofstad, professioneel, ontzettend snel en zeer vriendelijk. Samenwerking onderling is goed geregeld en georganiseerd. Wij zijn super tevreden en zouden dit bedrijf zeker aanbevelen!
C.J . Kellevink kelly145@ziggo.nl Dec 17 2018
professioneel en vriendelijk, zeer correct een aanrader. Wij zijn zeer tevreden. Bravo
Marloes van der Velden marloesvdvelden@gmail.com Nov 16 2018
Top verhuizing achter de rug. Binnen 4 uur alles geregeld. Keurige bescheiden verhuizers die zuinig met de spullen omgaan. Kortom vakmensen. Ik beveel ze dan ook van harte aan.
Barry Dekkers barrydekkers@gmail.com Nov 11 2018
beste verhuizers, 6 april 2018 verhuisd van Den Haag naar Amsterdam, op zich een hele stap, na 69 jaar in Den Haag gewoond te hebben. Maar door de toewijding, professionaliteit en de gein in het werk, werd het een soort feestje. Nog bedankt en zal jullie aanbevelen aan eenieder die ooit nog eens gaat verhuizen. lieve groet, Barry Dekkers
Chris chris.hasenaar@outlook.com Oct 14 2018
Afgelopen jaren meerdere keren verhuist waarvan de laatste twee keer met hulp van een verhuisbedrijf. inpakken kan je veel tijd en stress schelen zeker als de inpakker een gezellige man is waarmee je goede gesprekken kunt voeren. eigenlijk is vanaf de intake t/m het verhuizen alles prima, vlot en soepel verlopen. Goede prijs en top services zoals meubels de en weer monteren. Wat zeker helpt is dat degene die de intake heeft verzorgd zelf bij het verhuizen aanwezig was.
Alper Kilavuz alper.kilavuz@gmail.com Jul 31 2018
Hi,
I'm sending this mail for my great satisfaction of the service quality for my house move.
I especially want to thank to the crew for their high quality work and professionalism in their job.
You can be sure that I will recommend your company to my friends for house moving.

Kind Regards
 
1-10 van de 140