Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Deel hier uw ervaringen / Reviews

Geachte heer/ mevrouw,
Bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? 
Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

 

Marloes van der Velden marloesvdvelden@gmail.com Nov 16 2018
Top verhuizing achter de rug. Binnen 4 uur alles geregeld. Keurige bescheiden verhuizers die zuinig met de spullen omgaan. Kortom vakmensen. Ik beveel ze dan ook van harte aan.
Barry Dekkers barrydekkers@gmail.com Nov 11 2018
beste verhuizers, 6 april 2018 verhuisd van Den Haag naar Amsterdam, op zich een hele stap, na 69 jaar in Den Haag gewoond te hebben. Maar door de toewijding, professionaliteit en de gein in het werk, werd het een soort feestje. Nog bedankt en zal jullie aanbevelen aan eenieder die ooit nog eens gaat verhuizen. lieve groet, Barry Dekkers
Chris chris.hasenaar@outlook.com Oct 14 2018
Afgelopen jaren meerdere keren verhuist waarvan de laatste twee keer met hulp van een verhuisbedrijf. inpakken kan je veel tijd en stress schelen zeker als de inpakker een gezellige man is waarmee je goede gesprekken kunt voeren. eigenlijk is vanaf de intake t/m het verhuizen alles prima, vlot en soepel verlopen. Goede prijs en top services zoals meubels de en weer monteren. Wat zeker helpt is dat degene die de intake heeft verzorgd zelf bij het verhuizen aanwezig was.
Alper Kilavuz alper.kilavuz@gmail.com Jul 31 2018
Hi,
I'm sending this mail for my great satisfaction of the service quality for my house move.
I especially want to thank to the crew for their high quality work and professionalism in their job.
You can be sure that I will recommend your company to my friends for house moving.

Kind Regards
Trudy de Ruiter trudyderuiter@upcmail.nl Jul 30 2018
De mannen van Hofstad slaagden erin om vanuit Den Haag om 6.50 in Helmond te zijn voor een grote verhuizing (2 vrachtwagens) Om 15.15 waren ze klaar in Den Haag, stond alles op zijn plek en was er nog geen krasje op de spullen.
Ik ben al vele keren verhuisd en heb veel verschillende verhuisbedrijven meegemaakt, maar zo hard en goed gewerkt als nu door Hofstad heb ik niet eerder meegemaakt. Fantastisch!.
Hetty hettyvankralingen@ziggo.nl Jun 28 2018
Bedankt voor de goeie service die jullie mij gegeven hebben met de verhuizing. Aardige verhuizers en veel geduld kunnen opbrengen. Dank jullie wel.
Hannah hannahvanleeuwen@live.nl Mar 07 2018
Wij zijn in 1 jaar tijd twee keer verhuisd. Dankzij de mannen van Hofstad Verhuizingen is dat zonder stress verlopen! Deze verhuizers weten wat ze doen en ze werken snel en netjes. Top! In beide huizen was de boel net geschilderd. Er is geen krasje op de muren gekomen (en ons nieuwe huis heeft echt geen brede gangen). De tweede keer hebben we ook het inpakken van de inboedel door hen laten doen. Aanrader! Alles was netjes ingepakt, geen glas is er gesneuveld. We hopen voorlopig even niet te verhuizen maar als het weer zover is, dan bellen we zeker weer naar Erwin en Jordy en hun mannen!
Sanne sannedegier333@gmail.com Mar 02 2018
Beste allemaal van Hofstad,

Wat een gedoe is dat verhuizen toch! Maar wat kunnen jullie dat toch heerlijk uit handen nemen. Inpakken op de ene dag, verhuizen en uitpakken op de andere dag. Een verhuislift voor de grote meubels en dan ook nog eens 4 trappen met de overige spullen. Alles leek zo makkelijk te gaan!
Alle mannen bleven enthousiast, gezellig en professioneel! Echt een onwijs goed bedrijf wat flexibel met je meedenkt en alles tot in de puntjes verzorgd.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik jullie aan iedereen zal aanraden! Zeker omdat ik 0,0 schade heb gehad en naar verhalen van anderen weet ik dat dat ook anders kan! Dus ik ben heel blij dat ik 'JA' op jullie offerte heb gezegd!!!
Nogmaals, bedankt voor de professionele service, kwaliteit en daarbij zelfs ook nog gezelligheid.

Mvg,

Sanne
Hans v.d.Doel hvddoel@casema.nl Mar 01 2018
Op 23 januari j.l. verhuisd naar Scheveningen. Hofstad verhuizingen heeft het transport geregeld, ik kan niet anders zeggen dat het tot mijn volle tevredenheid gebeurd is. Het viel niet mee, 3-hoog met een traplift door een behoorlijk smalle ingang en natuurlijk paste niet alles en moesten de grote meubelen via de trap gesjouwd worden, geen enkele wanklank. Ik kan iedereen Hofstad verhuizingen aanraden! Tevens heb ik ruimschoots gebruikt gemaakt van hun Handy-man Sandy, een meer dan voortreffelijke professional, complimenten.
B. Bos birgitte.bos@gmail.com Jan 24 2018
Het team van hofstad Verhuizingen heeft bij ons een transport uitgevoerd met de verhuislift. Het was stipt op de afgesproken tijd en snel en vakkundig uitgevoerd. Ook de persoonlijke benadering wordt zeer gewaardeerd. Veel dank daarvoor en complimenten!
 
1-10 van de 134