Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Deel hier uw ervaringen / Reviews

Geachte heer/ mevrouw,
Bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? 
Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

 

Madhvi Ghiraw M.ghiraw@hotmail.com Nov 20 2019
Ontzettend tevreden! Professioneel en klantvriendelijk. Ze werken netjes, voorzichtig en werken hard door. Goede communicatie! Nogmaals ontzettend tevreden! Verhuizing ging soepel en erg snel! Bedankt voor vandaag!!
Martin &Maltie Martin.van.der.palm@gmail.com Oct 17 2019
Voor de tweede keer in twee jaar het genoegen van een top team mogen ervaren, service kwaliteit en kennis straalt ervan af, goed op elkaar in gespeelde verhuizers die het prijs kwaliteit verhaal uit elkaar trekken ... zoveel kwaliteit voor zo weinig geld
Remco , Glen, Rico ✅✅✅
Dank jullie wel voor de wederom soepele en fijne verhuizing ,
Groet,
Martin & Maltie
Rob Krapels rob.krapels@hotmail.com Aug 23 2019
Augustus 2019 verhuisd. Leuke groep verhuizers, die zeer professioneel en rustig alles hebben overgebracht. Op deze manier is verhuizen niet erg!!!
Jose Bernard josi.b@ziggo.nl Jul 24 2019
Zeer tevreden over de verhuizing van onze huisraad door Hofstad van Den Haag naar Haarlem. Heel vriendelijk, maar vooral heel efficient, deskundig en hard werkend verhuisteam! Zorgzaam ook voor al onze spullen die keurig en snel van het ene huis naar het andere huis zijn gebracht. Aanrader!
Ferrie ferriedegraaf@gmail.com Jul 05 2019
In mei verhuisd, binnen de regio. De mannen van Hofstad hebben keihard en als team gewerkt, in de loop van de middag stonden de meubels op hun plaats, waren kasten in elkaar gezet. Een aanrader!!
Peter uit Maassluis pekeur1962@gmail.com Apr 15 2019
Op 19 februari 2019 werd mijn inboedel door Hofstad verhuisd. De keuze voor Hofstad is op basis van duidelijke afspraken en goede voorbereiding gemaakt. Alle afspraken door Jordi gemaakt, zijn voor 100 % nagekomen. En een beschadiging werd correct en naar volle tevredenheid afgehandeld. Hofstad verdiend een pluim en voor iedereen aan te raden !
Nelleke Spek nelleke.spek@gmail.com Feb 11 2019
Super tevreden over de verhuizing met Hofstad verhuizingen. Zeer vriendelijk en behulpzaam en werken erg netjes. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Odielle Hoen odiellehoen@outlook.com Jan 31 2019
Vanmorgen verhuisd met Hofstad, professioneel, ontzettend snel en zeer vriendelijk. Samenwerking onderling is goed geregeld en georganiseerd. Wij zijn super tevreden en zouden dit bedrijf zeker aanbevelen!
C.J . Kellevink kelly145@ziggo.nl Dec 17 2018
professioneel en vriendelijk, zeer correct een aanrader. Wij zijn zeer tevreden. Bravo
Marloes van der Velden marloesvdvelden@gmail.com Nov 16 2018
Top verhuizing achter de rug. Binnen 4 uur alles geregeld. Keurige bescheiden verhuizers die zuinig met de spullen omgaan. Kortom vakmensen. Ik beveel ze dan ook van harte aan.
 
1-10 van de 143