Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Deel hier uw ervaringen / Reviews

Geachte heer/ mevrouw,
Bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? 
Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

 

Hannah hannahvanleeuwen@live.nl Mar 07 2018
Wij zijn in 1 jaar tijd twee keer verhuisd. Dankzij de mannen van Hofstad Verhuizingen is dat zonder stress verlopen! Deze verhuizers weten wat ze doen en ze werken snel en netjes. Top! In beide huizen was de boel net geschilderd. Er is geen krasje op de muren gekomen (en ons nieuwe huis heeft echt geen brede gangen). De tweede keer hebben we ook het inpakken van de inboedel door hen laten doen. Aanrader! Alles was netjes ingepakt, geen glas is er gesneuveld. We hopen voorlopig even niet te verhuizen maar als het weer zover is, dan bellen we zeker weer naar Erwin en Jordy en hun mannen!
Sanne sannedegier333@gmail.com Mar 02 2018
Beste allemaal van Hofstad,

Wat een gedoe is dat verhuizen toch! Maar wat kunnen jullie dat toch heerlijk uit handen nemen. Inpakken op de ene dag, verhuizen en uitpakken op de andere dag. Een verhuislift voor de grote meubels en dan ook nog eens 4 trappen met de overige spullen. Alles leek zo makkelijk te gaan!
Alle mannen bleven enthousiast, gezellig en professioneel! Echt een onwijs goed bedrijf wat flexibel met je meedenkt en alles tot in de puntjes verzorgd.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik jullie aan iedereen zal aanraden! Zeker omdat ik 0,0 schade heb gehad en naar verhalen van anderen weet ik dat dat ook anders kan! Dus ik ben heel blij dat ik 'JA' op jullie offerte heb gezegd!!!
Nogmaals, bedankt voor de professionele service, kwaliteit en daarbij zelfs ook nog gezelligheid.

Mvg,

Sanne
Hans v.d.Doel hvddoel@casema.nl Mar 01 2018
Op 23 januari j.l. verhuisd naar Scheveningen. Hofstad verhuizingen heeft het transport geregeld, ik kan niet anders zeggen dat het tot mijn volle tevredenheid gebeurd is. Het viel niet mee, 3-hoog met een traplift door een behoorlijk smalle ingang en natuurlijk paste niet alles en moesten de grote meubelen via de trap gesjouwd worden, geen enkele wanklank. Ik kan iedereen Hofstad verhuizingen aanraden! Tevens heb ik ruimschoots gebruikt gemaakt van hun Handy-man Sandy, een meer dan voortreffelijke professional, complimenten.
B. Bos birgitte.bos@gmail.com Jan 24 2018
Het team van hofstad Verhuizingen heeft bij ons een transport uitgevoerd met de verhuislift. Het was stipt op de afgesproken tijd en snel en vakkundig uitgevoerd. Ook de persoonlijke benadering wordt zeer gewaardeerd. Veel dank daarvoor en complimenten!
Habets kim_habets@hotmail.nl Jan 24 2018
Beste,

We zijn eind november door Hofstad verhuist. Mijn complimenten. De dag verliep zeer soepel mede dankzij al het harde werk van de inpakker de dag ervoor. Dankzij de inzet van jullie team konden wij snel beginnen met uitpakken en waren om 18.00 alle slaapkamers ingericht, de keuken ingeruimd en een groot deel van de dozen uit de woonkamer uitgepakt. Ook mooi om te zien hoe de mannen plezier in hun werk hadden en met elkaar. Het zijn beleefde, hardwerkende mannen met wie je ook een leuk gesprek kan aangaan.
Michiel en Marie-Thérèse info@mm5.nl Dec 29 2017
Beste Erwin,
Graag wil ik jou en jouw mannen nogmaals bedanken voor de verhuizing. Wat een super vriendelijke, behulpzame, relaxte en professionele mannen. Het ging snel, soepel en het was heel gezellig, wat een verademing!

Hartelijke groet,
Michiel en Marie-Thérèse
Van der Blom vanderblom@ziggo.nl Sep 14 2017
Op 4 mei 2017 zijn wij verhuisd en dankzij Hofstad Verhuizingen verliep dit heel snel en goed en stonden 's middags al onze meubels op hun plek in ons nieuwe huis! Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!
salomons/venema jopieslager@gmail.com Jun 30 2017
28 juni 2017, met veel spanning om de verhuizing staan wij voor 8 uur klaar om de heren Guillermo, rowan, Glenn , Erwin en dave te ontvangen.

en wat een klasse zeg, om 10 uur de hele wagen vol en ons huis leeg en om half één zijn ze weer uit ons nieuwe huis verdwenen en alles tip top in orde. Wow, jongens het was een geweldige ervaring om zulke professionele kerels bezig te zien.

Ik wens jullie stuk voor stuk een geweldige toekomst toe.

groeten Jo & Dave
G van der plas gvdplas@casema.nl May 02 2017
Maandag 1mei verhuisd door hofstad maar het was een geweldige ervaring vriendelijke jongens zeer behulpzaam en keurig netjes alles verzorgd wij geven een 10
MVG gerard en alie van der plas
M.J.Koolschijn Zosiromail@gmail.com Apr 28 2017
Wat een geweldige ervaring. In rap tempo was ons huis volledig leeg gehaald, en daarbij ook nog alles netjes ingepakt. Ons nieuwe huis werd in het zelfde tempo weer ingeladen. Toen een kast niet via de trap bleek te kunnen werd er direct een oplossing bedacht.

Super ervaring, alles zo snel en netjes verhuisd, aanrader voor iedereen.
 
1-10 van de 128