Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Deel hier uw ervaringen / Reviews

Geachte heer/ mevrouw,
Bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? 
Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

 

B. Bos birgitte.bos@gmail.com Jan 24 2018
Het team van hofstad Verhuizingen heeft bij ons een transport uitgevoerd met de verhuislift. Het was stipt op de afgesproken tijd en snel en vakkundig uitgevoerd. Ook de persoonlijke benadering wordt zeer gewaardeerd. Veel dank daarvoor en complimenten!
Habets kim_habets@hotmail.nl Jan 24 2018
Beste,

We zijn eind november door Hofstad verhuist. Mijn complimenten. De dag verliep zeer soepel mede dankzij al het harde werk van de inpakker de dag ervoor. Dankzij de inzet van jullie team konden wij snel beginnen met uitpakken en waren om 18.00 alle slaapkamers ingericht, de keuken ingeruimd en een groot deel van de dozen uit de woonkamer uitgepakt. Ook mooi om te zien hoe de mannen plezier in hun werk hadden en met elkaar. Het zijn beleefde, hardwerkende mannen met wie je ook een leuk gesprek kan aangaan.
Michiel en Marie-Thérèse info@mm5.nl Dec 29 2017
Beste Erwin,
Graag wil ik jou en jouw mannen nogmaals bedanken voor de verhuizing. Wat een super vriendelijke, behulpzame, relaxte en professionele mannen. Het ging snel, soepel en het was heel gezellig, wat een verademing!

Hartelijke groet,
Michiel en Marie-Thérèse
Van der Blom vanderblom@ziggo.nl Sep 14 2017
Op 4 mei 2017 zijn wij verhuisd en dankzij Hofstad Verhuizingen verliep dit heel snel en goed en stonden 's middags al onze meubels op hun plek in ons nieuwe huis! Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!
salomons/venema jopieslager@gmail.com Jun 30 2017
28 juni 2017, met veel spanning om de verhuizing staan wij voor 8 uur klaar om de heren Guillermo, rowan, Glenn , Erwin en dave te ontvangen.

en wat een klasse zeg, om 10 uur de hele wagen vol en ons huis leeg en om half één zijn ze weer uit ons nieuwe huis verdwenen en alles tip top in orde. Wow, jongens het was een geweldige ervaring om zulke professionele kerels bezig te zien.

Ik wens jullie stuk voor stuk een geweldige toekomst toe.

groeten Jo & Dave
G van der plas gvdplas@casema.nl May 02 2017
Maandag 1mei verhuisd door hofstad maar het was een geweldige ervaring vriendelijke jongens zeer behulpzaam en keurig netjes alles verzorgd wij geven een 10
MVG gerard en alie van der plas
M.J.Koolschijn Zosiromail@gmail.com Apr 28 2017
Wat een geweldige ervaring. In rap tempo was ons huis volledig leeg gehaald, en daarbij ook nog alles netjes ingepakt. Ons nieuwe huis werd in het zelfde tempo weer ingeladen. Toen een kast niet via de trap bleek te kunnen werd er direct een oplossing bedacht.

Super ervaring, alles zo snel en netjes verhuisd, aanrader voor iedereen.
Daan Daan72@mac.com Apr 19 2017
Mijn verhuizing binnen Rotterdam is vlekkeloos verlopen. De verhuizers hebben zichtbaar plezier in hun werk en gaan zeer vlot, vakkundig en zorgvuldig te werk. Ik kan Hofstad iedereen aanbevelen!
Rob en Ella Hoogendoorn Ella.hoogendoorn@gmail.com Feb 20 2017
Wij zijn 13 februari verhuisd door het bedrijf Hofstad verhuizingen. Zij kwamen ruimschoots op tijd, alles is heel goed en op een prettige verlopen. We zijn blij dat we dit bedrijf benaderd hebben. Buren die enkele weken voor ons verhuisd zijn hebben ons van hun goede ervaringen op de hoogte gebracht. Bedankt voor de prettige en goede service.
Sjef J. de Wit dewit@dewit.nl Feb 05 2017
Jl. Woensdag 25 Januari verhuisd. Werkelijk een fantastische service; zeer prettige professionals en keurig op tijd! Zonder schade en nog humor erbij ook! We kunnen dit bedrijf iedereen van harte aanbevelen. Echt een aanrader!!!
 
1-10 van de 125