Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Over ons

Hofstad Verhuizingen is een (h)echt familiebedrijf, opgezet door professionele en ervaren mensen uit de verhuisbranche. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Hofstad verhuizingen probeert altijd voorop te lopen als het gaat om het aanbieden van services. Ons bedrijf is gekenmerkt door goede inzet naar iedere klant!

Hofstad Verhuizingen maakt de slogan "De klant is koning" waar.

 Particulieren verhuizingen Den Haag

Wij denken samen met onze klant mee om samen tot de meest geschikte oplossing te komen. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Verhuisbedrijf Hofstad Den Haag

Verhuisbedrijf Hofstad verhuizingen werkt met de modernste materialen en met betrouwbare vakbekwame medewerkers die uw inventaris in een mum van tijd kunnen verhuizen.

Onze verhuiswagens zijn luchtgeveerd en zijn altijd voorzien van verhuisdekens, meubelhondjes, PC-boxen, diepladers en schilderijenboxen om de verhuizing zo kwalitatief mogelijk te laten verlopen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de verhuisdozen in korte tijd volledig te laten inpakken door onze gedreven verhuizers en zo nodig te coderen d.m.v. verschillende kleuren stickers.

 Uw meubels worden met zorg verhuisd! Met verhuisdekens en daarna geseald om beschadigingen te voorkomen maar ook aan onze medewerkers wordt grote zorg besteed, zo gebruiken zij draagbanden om hun rug te ontlasten!

Hoe kies ik het beste verhusbedrijf van Den Haag


Hofstad verhuizngen Buitenland, dat doen ze ook!

Informatie aanvragen

Reviews Deel en lees de ervaringen

 

Bel me terug!

Laat uw nummer achter en wij bellen u!