Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Hofstad Internationale Verhuizingen

Dat bij verhuizen veel komt kijken is welbekend  en bij verhuizen naar het buitenland nog een beetje meer. Met Hofstad Internationale Verhuizingen heeft u een partner die het gehele verhuistraject begeleidt en tot in de kleinste details voor u regelt.

Als aanspreekpunt voor  de gehele organisatie rond de verhuizing , kunt u erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Wij beschikken over gecertificeerd personeel met ruime ervaring met de uitvoering van  verhuisprojecten naar  het  buitenland. 

Voor Hofstad Internationale Verhuizingen staat de klant centraal en fungeren wij als coördinatiepunt gedurende de verhuizing van deur tot deur. Het is een hele geruststelling te weten dat te midden van alle hectiek van de verhuizing, de uitvoering in ervaren en vertrouwde handen is.

Hofstad Internationale Verhuizingen verzorgt verhuizingen van en naar het buitenland, zowel  alle landen binnen  Europa, maar ook naar andere werelddelen. België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Groot Brittannië zijn enkele van de Europese landen waar wij verhuizingen verzorgen.

Hofstad Internationale Verhuizingen