INTERNATIONALE VERHUIZINGEN

Groot Brittannië

Groot Brittannië

Hofstad Internationale Verhuizingen heeft veel ervaring met overzeese verhuizingen naar bijvoorbeeld Groot Brittannië. Engeland is een van onze meest frequente bestemmingen.

Lees meer

België

België

Grote instellingen en bedrijven, en eventueel ook de medewerkers van deze bedrijven verhuizen wij voordelig en snel.

Lees meer

Duitsland

Duitsland

Verhuizingen vanuit Duitsland naar Nederland bijvoorbeeld voor remigratie of voor expats worden eveneens door Hofstad Internationale Verhuizingen verzorgd.

Lees meer

Frankrijk

Frankrijk

Ons gecertificeerd en vakkundig personeel begeleidt u en uw kostbare inboedel gedurende het gehele traject naar uw nieuwe woonbestemming.

Lees meer

Spanje of Portugal

Spanje of Portugal

Wij verzorgen de verhuizing van en naar het Iberisch schiereiland van huishoudens en bedrijven en/of hun werknemers.

Lees meer

Inpakken van uw inboedel

Inpakken van uw inboedel

U kunt u inboedel ook volledig door ons laten inpakken. Wilt u uw verhuizing door verhuisbedrijf Hofstad volledig laten verzorgen of heeft u nog vragen? Neem u dan contact met ons op!

Lees meer

INTERNATIONALE VERHUIZINGEN

Dat bij verhuizen veel komt kijken is welbekend  en bij verhuizen naar het buitenland nog een beetje meer. Met Hofstad Internationale Verhuizingen heeft u een partner die het gehele verhuistraject begeleidt en tot in de kleinste details voor u regelt.

Als aanspreekpunt voor  de gehele organisatie rond de verhuizing , kunt u erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Wij beschikken over gecertificeerd personeel met ruime ervaring met de uitvoering van  verhuisprojecten naar  het  buitenland. 

Voor Hofstad Internationale Verhuizingen staat de klant centraal en fungeren wij als coördinatiepunt gedurende de verhuizing van deur tot deur. Het is een hele geruststelling te weten dat te midden van alle hectiek van de verhuizing, de uitvoering in ervaren en vertrouwde handen is.

Hofstad Internationale Verhuizingen verzorgt verhuizingen van en naar het buitenland, zowel  alle landen binnen  Europa, maar ook naar andere werelddelen. België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Groot Brittannië zijn enkele van de Europese landen waar wij verhuizingen verzorgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen