DUITSLAND

Verhuizen naar Duitsland

Hofstad Internationale Verhuizing verzorgt verhuizingen naar Duitsland. Onze oosterbuur en belangrijkste handelspartner is aantrekkelijk als woonplek en biedt vele voordelen. De grondprijzen en woningen zijn veelal goedkoper dan in Nederland en veel Nederlanders zijn vanweg deze reden al naar Duitsland verhuisd. Ook hebben bedrijven vanuit Nederland vestigingen in Duitsland geopend en medewerkers verhuizen vaak mee. Hofstad Internationale Verhuizingen heeft al veel Nederlandse ingezetenen verhuisd naar nieuwe adressen in Duitsland. Of het nu naar Thüringen of Sleeswijk-Holsteijn is, Hofstad Internationale verhuizingen verzorgt uw verhuizing tot in de kleinste details.

 

Erkende verhuizer

Wij zijn in het bezit van het keurmerk Erkend Verhuizer en met onze ervaring en vakmanschap kan de klant verzekerd zijn van een vlekkeloos uitgevoerde verhuizing.Verhuizingen vanuit Duitsland naar Nederland bijvoorbeeld voor remigratie of voor expats worden eveneens door Hofstad Internationale Verhuizingen verzorgd.


Onze verhuizers zijn ervaren en goed opgeleide verhuizers die hun taken uitvoeren waarbij de wensen van de klant centraal staan. Hun eerste opdracht is dan ook altijd de dienstbaarheid aan de klant voor alles te laten gaan. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Iedere klant heeft zijn of haar eigen wensen. Hofstad Internationale Verhuizingen biedt een pakket verhuisdiensten aan waardoor de klant de keuze kan maken welke het beste bij de eigen situatie aansluit.

De klant kan bijvoorbeeld ervoor kiezen een gedeelte van de verhuizing zelf uit te voeren. Hofstad Internationale Verhuizingen faciliteert het project door alle materialen voor de verhuizing ter beschikking te stellen. De klant kan  ook ons full service pakket kiezen. Wij verzorgen dan de gehele uitvoering  van de verhuizing van kopje van tafel tot kopje op tafel.

De mogelijkheden zijn talrijk. Elk verhuisproject begint daarom altijd met een uitgebreid gesprek van over uw wensen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!