ZORGVERHUIZINGEN

VERHUIZEN VAN ZORGINSTELLINGEN

Zorgverhuizingen vereisen extra aandacht, bij Hofstad verhuizingen kunt u rekenen op een professionele verhuizing in de zorg.

Verhuizen in de zorg

De verhuizing van bewoners van bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen vraagt om extra zorg en aandacht. Voor ouderen, verstandelijk gehandicapten en andere zorg patiënten heeft een verhuizing vaak een grote impact.

Hofstad verhuizingen spreekt de taal van de zorg, onze verhuizers hebben niet alleen begrip voor de situatie maar ook veel ervaring met verhuizen van verschillende zorginstellingen.

 

Zorgverhuizing goed voorbereiden

Een verhuizing in de zorg vraagt om een goede voorbereiding. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreekt onze vertegenwoordiger van Hofstad verhuizingen al uw wensen.

Zo kunnen we afspraken maken over de verhuizing van alleen grote meubelstukken, maar denkt u ook aan de mogelijkheid van een volledig verzorgde verhuizing. Zo kunnen wij ook voor de bewoners van uw zorginstelling verhuisraad inpakken en uitpakken.

 

Verhuizen met zorg

Verhuizen is voor iedereen een spannende en emotionele gebeurtenis, vooral voor ouderen, verstandelijke gehandicapten en andere zorgcliënten.

Offerte op maat door uw Erkende Verhuizer

Wilt u meer weten over Hofstad verhuizingen en over onze werkwijze of verhuizingen binnen de zorg?
 

Vrijblijvende offerte aanvragen

SENIORENSERVICE

SENIORENSERVICE

Voor senioren heeft verhuisbedrijf Hofstad een speciale service. Wij zorgen er voor dat in uw nieuwe woning alles weer keurig netjes op zijn plaats komt te staan.

Lees meer

INPAKTIPS

INPAKTIPS

Inpakken… hoe doet u dat? Inpakken is een specialiteit en daarbij kunnen wij u deskundig adviseren met de volgende inpaktips. U kunt ook het inpakken door ons laten verzorgen.

Lees meer

REVIEWS

REVIEWS

Bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

Lees meer