PROJECTVERHUIZINGEN

Projectverhuizingen

Hofstad verhuizingen heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verhuisbranche daarom zijn wij de verhuizer voor uw projectverhuizing.

Zorgvuldige projectverhuizingen

Bij projectverhuizingen zijn vaak de omvang en belangen groter dan bij andere verhuizingen.
Zorgverhuizingen en verhuizingen in het onderwijs vragen dan ook om een speciale en efficiënte aanpak, Hofstad verhuizingen heeft de kennis en ervaring om uw projectverhuizing perfect uit te voeren.

Zo verhuist Hofstad verhuizingen bedrijven, ziekenhuizen, scholen en (zorg) instellingen.

 

Verhuizen met de modernste middelen

Hofstad verhuizingen werkt met de modernste materialen en met betrouwbare vakbekwame medewerkers. Onze verhuiswagens zijn lucht geveerd en zijn altijd voorzien van:

  • Verhuisdekens
  • Meubelhondjes
  • PC-boxen
  • Diepladers
  • Schilderijenboxen

 

Zorgvuldige voorbereiding projectverhuizingen

Een projectverhuizing vraagt om een goede voorbereiding. Vooraf bespreekt onze vertegenwoordiger  samen met u alle werkzaamheden en bijzonderheden, uiteraard bespreken wij ook al uw wensen.

Afhankelijk van de grootte van de verhuizing maken wij vooraf een draaiboek of verhuisplan. Hierdoor is het duidelijk wat er van Hofstad verhuizingen wordt verwacht.

Een projectverhuizing heeft vaak een grote impact op uw organisatie en uw medewerkers daarom biedt Hofstad verhuizingen u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ICT- Service en opslag . Ook kunt u uw verhuisdozen in korte tijd laten inpakken door onze gedreven verhuizers en indien nodig ook laten coderen met verschillende kleurenstickers.

Hofstad verhuizingen kan bovenstaande werkzaamheden ook buiten kantooruren voor u uitvoeren!

Wilt u meer weten over Hofstad verhuizingen, over onze werkwijze of projecten? Kijkt u dan naar de reviews. 

Vrijblijvende offerte aanvragen