PARTICULIERE VERHUIZINGEN

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Verhuisbedrijf Hofstad verhuizingen heeft voor iedere verhuisactiviteit een gepaste en geschikte oplossing. Uw verhuizing is onze zorg!

Hofstad verhuizingen weet hoe groot de impact van een verhuizing is. Om deze gebeurtenis zo soepel mogelijk te laten verlopen, komen wij vooraf bij u thuis. Voor iedere verhuisactiviteit heeft Hofstad Verhuizingen een gepaste en geschikte oplossing. Heeft u interesse, wij komen graag bij u langs om vrijblijvende, passende offerte te maken.

Hoe werkt Hofstad verhuizingen

Het materiaal dat wij gebruiken, is afhankelijk van de te verhuizen inboedel. Al onze verhuiswagens zijn standaard voorzien van bankstelhoezen, matrashoezen, schilderijenboxen, pc-boxen, garderobeboxen, linnenboxen en inlooprollen, ter bescherming van uw vloer.

Ons verhuisbedrijf beschikt over een verhuislift . De inzet van de verhuislift is niet alleen bij een complete verhuizing nodig,
u kunt deze ook huren als u zelf enkele stukken wilt verhuizen.

Wij zorgen dat uw spullen met de uiterste zorg en in goede staat op de eindbestemming komen, uiteraard is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd volgens de voorwaarden van de Erkende Verhuizers.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Tevens kunt u gebruik maken van onze:

  • speciale seniorenservice
  • handymanservice
  • waterbeddenservice
  • bruikleenservice voor ‘autolock’ verhuisdozen en verpakkingsmaterialen.

Voor advies of een offerte kunt u direct contact met ons opnemen.

seniorenservice

seniorenservice

Voor senioren heeft verhuisbedrijf Hofstad een speciale service. Wij zorgen er voor dat in uw nieuwe woning alles weer keurig netjes op zijn plaats komt te staan.

Lees meer

Inboedelopslag

Inboedelopslag

Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw inboedel of inventaris tijdelijk bij ons op te slaan in onze verwarmde en beveiligde opslag. In overleg kunt u bepalen hoe lang uw inboedel of inventaris bij ons tijdelijke opslag blijft.

Lees meer

Verhuisliften

Verhuisliften

Wij beschikken ook over een professionele verhuislift, deze is in overleg ook te huur voor bijvoorbeeld het verhuizen van een piano of ander meubilair inclusief vakkundig personeel.

Lees meer

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!