Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Verhuisbedrijf in het Westland

Voor verhuisbedrijf  Hofstad Verhuizingen is het Westland zeer bekend terrein. Het Westland wordt vanwege de glastuinbouw ook wel De Glazen Stad genoemd. Bedrijvigheid hoort bij het Westland, het gebied tussen Rotterdam, Delft en Den Haag.  Al meer dan 30 jaar verhuizen wij inboedels en kostbaarheden naar de  woonkernen Monster, De Lier en Naaldwijk  voor particulieren en bedrijven. Erkend Verhuisbedrijf Hofstad verhuizingen staat voor zekerheid en garantie.

Verhuisbedrijf in het Westland

Particulier Verhuizen Westland

Het Westland  betekent bedrijvigheid en daarom verhuizen veel particulieren en gezinnen van  en naar het Westland. Hofstad Verhuizingen is de specialist in de zorgvuldige uitvoering en bescherming van uw  kostbare eigendommen Wij werken met  gespecialiseerde vakkrachten die goed zijn in : inderdaad, verhuizen ! 

Bedrijfsverhuizing Westland

De verhuizing van een bedrijf vereist een fundamenteel andere aanpak dan de verhuizing van particuliere huishoudens. Vaak is de planning en aanpak complex en dit vereist van het verhuisbedrijf gedegen kennis van het verhuistraject. Hofstad Verhuizingen heeft door ervaring, mankracht en faciliteiten de specialistische  “know how” voor de perfecte uitvoering van het verhuisproject.

Verhuizen in het Westland

Het verhuisbedrijf Hofstad Verhuizingen verzorgt ook voor instellingen met een publiek of semi publiek karakter de verhuizingen naar de nieuwe locatie. Bibliotheken, zorginstellingen, scholen en werkplaatsen hebben elk afzonderlijk specifieke wensen wanneer het gaat om de planning en uitvoering van het verhuistraject. Hofstad Verhuizingen is met haar jarenlange ervaring op dit terrein een vertrouwde gesprekspartner.