PIANO OF VLEUGEL VERHUIZEN

PIANO OF VLEUGEL VERHUIZEN

Verhuisbedrijf Hofstad Verhuizingen brengt uw piano of vleugel veilig op de juiste bestemming.

Pianoverhuizing een vak apart

Een piano of vleugel verhuizen is een vak apart. Het zijn zware en bijzonder gevoelige instrumenten, niet alleen voor verschil in temperatuur en luchtvochtigheid maar ook omdat de piano of vleugel vaak een grote emotionele waarde voor u heeft. Hofstad verhuizingen heeft de kennis, ervaring en middelen om uw piano of vleugel veilig te verhuizen.

 

Veilig vervoer van uw piano of vleugel

Voor de verhuizing van uw piano of vleugel gebruikt Hofstad verhuizingen luchtgeveerde verhuiswagens. Daarnaast vervoeren wij uw piano of vleugel in een speciaal vervaardigde hoes . Zelfs als de situatie er om vraagt kunnen wij een verhuislift  inzetten om uw geliefde instrument van of naar een andere etage te verhuizen.


Opslag van uw piano of vleugel

Wist u dat u uw piano of vleugel kunt opslaan? Hofstad Verhuizingen heeft een beveiligde en verwarmde opslag . Van deze service kunt u gebruik maken als u uw instrument nog niet direct kwijt kunt op de nieuwe locatie.

Offerte op maat

Wilt u meer weten over Hofstad Verhuizingen, over onze werkwijze of verhuizingen binnen de zorg, kijkt u dan naar de referenties.

Voor advies of een offerte kunt u direct contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

SENIORENSERVICE

SENIORENSERVICE

Voor senioren heeft verhuisbedrijf Hofstad een speciale service. Wij zorgen er voor dat in uw nieuwe woning alles weer keurig netjes op zijn plaats komt te staan.

Lees meer

INPAKTIPS

INPAKTIPS

Inpakken… hoe doet u dat? Inpakken is een specialiteit en daarbij kunnen wij u deskundig adviseren met de volgende inpaktips. U kunt ook het inpakken door ons laten verzorgen.

Lees meer

REVIEWS

REVIEWS

Bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

Lees meer

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!