OVER ONS

OVER ONS

Hofstad Verhuizingen is een (h)echt familiebedrijf, opgezet door professionele en ervaren mensen uit de verhuisbranche. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Hofstad verhuizingen probeert altijd voorop te lopen als het gaat om het aanbieden van services. Ons bedrijf is gekenmerkt door goede inzet naar iedere klant!

Hofstad Verhuizingen maakt de slogan "De klant is koning" waar.

Over ons

Wij denken samen met onze klant mee om samen tot de meest geschikte oplossing te komen. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Verhuisbedrijf Hofstad Den Haag

Verhuisbedrijf Hofstad verhuizingen werkt met de modernste materialen en met betrouwbare vakbekwame medewerkers die uw inventaris in een mum van tijd kunnen verhuizen.

Onze verhuiswagens zijn luchtgeveerd en zijn altijd voorzien van verhuisdekens, meubelhondjes, PC-boxen, diepladers en schilderijenboxen om de verhuizing zo kwalitatief mogelijk te laten verlopen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de verhuisdozen in korte tijd volledig te laten inpakken door onze gedreven verhuizers en zo nodig te coderen d.m.v. verschillende kleuren stickers.

Uw meubels worden met zorg verhuisd! Met verhuisdekens en daarna geseald om beschadigingen te voorkomen maar ook aan onze medewerkers wordt grote zorg besteed, zo gebruiken zij draagbanden om hun rug te ontlasten!

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

 

Reviews

 

KLANTEN GEVEN ONS EEN 9
SERVICE EN KWALITEIT
VERHUIZEN OP MAAT
WIJ KOMEN LANGS VOOR EEN OFFERTE
DUURZAAMHEID STAAT VOOROP
SOCIAAL BETROKKEN

 

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Verhuisbedrijf Hofstad verhuizingen heeft voor iedere verhuisactiviteit een gepaste en geschikte oplossing. Uw verhuizing is onze zorg!

Lees meer

INBOEDELOPSLAG

INBOEDELOPSLAG

Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw inboedel of inventaris tijdelijk bij ons op te slaan in onze verwarmde en beveiligde opslag.

Lees meer

VERHUISLIFTEN

VERHUISLIFTEN

Wij beschikken ook over meerdere professionele verhuisliften, deze zijn in overleg ook te huur voor bijvoorbeeld het verhuizen van een piano of ander meubilair inclusief vakkundig personeel.

Lees meer

REVIEWS

REVIEWS

Bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

Lees meer

INPAKTIPS

INPAKTIPS

Inpakken… hoe doet u dat? Inpakken is een specialiteit en daarbij kunnen wij u deskundig adviseren met de volgende inpaktips. U kunt ook het inpakken door ons laten verzorgen.

Lees meer

SENIORENSERVICE

SENIORENSERVICE

Voor senioren heeft verhuisbedrijf Hofstad een speciale service. Wij zorgen er voor dat in uw nieuwe woning alles weer keurig netjes op zijn plaats komt te staan.

Lees meer

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!