REVIEWS

Deel hier uw ervaring

Geachte heer/ mevrouw, bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

171 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 5/5 Voeg uw beoordeling toe
rob remmelzwaal schreef op 14-07-2023 - 20:18:09
Een zenuwslopende ervaring, zo'n verhuizing en alles wat erbij komt kijken. Maar Hofstad brengt rust en orde vanaf het eerste moment tot het laatste! Alles helemaal goed en fijne vriendelijke mensen!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Jeroen schreef op 24-05-2023 - 16:46:04
Fijn verhuisteam niet lallende maar poetsen als wij weer gaan verhuizen nemen we dit bedrijf zeker weer in de arm.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Ron Hoeben schreef op 20-01-2023 - 22:44:33
Met de mannen van Hofstad is verhuizen een fluitje van een cent. Snel en vakkundig en met de nodige Haagse humor nog gezellig ook. Zou zo weer met Hofstad gaan verhuizen. Aanrader!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Familie K schreef op 05-11-2022 - 22:48:16
2x verhuisd in 1 jaar tijd waarbij we de verhuizing hebben laten verzorgen door hofstad verhuizingen.
Nette afhandeling van het opstellen van de offerte super tevreden over het team van verhuizers en alles is keurig in ons nieuwe huis gebracht.
Ik zou iedereen hofstad verhuizingen aanbevelen.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Silvia schreef op 27-10-2022 - 11:02:27
Echt toppers vanaf de dag van de offerte tot de verhuizing!
Vriendelijk behulpzaam zeker meer dan aanraden waard

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Fam. Loman schreef op 24-09-2022 - 15:20:07
Zeer professioneel verhuisbedrijf. Inschatting vooraf perfect. Alles geheel volgens afspraak. Verhuisteam professioneel,behulpzaam en snel! Om 2 uur alles in nieuwe huis! Kortom (ga het niet doen) als we weer gaan verhuizen dan Hofstad!






Goede taxatie, en ruim voldoende verhuismateriaal. Alles in 1 dag met 2 wagens verhuisd. Goed overleg steeds, erg meedenkend, service gericht. Zelfs hulp met de poes gegeven. Fijn team, neemt veel zorgen weg.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Ada Soeterbroek schreef op 03-06-2022 - 20:54:26
Wat een prima team. Hele gezellige sfeer, en iedereen werkte lekker mee.
Zonder stress verhuizen, top.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Livia Kiss schreef op 17-04-2022 - 15:10:17
We are an expat family with two young teenagers and we chose to move to our new apartment with the Hofstad Team. It was an absolute pleasure to do such a stressful and delicate process with such a friendly and professional team!
Everything went very well with them: swift communication, thorough preparation, very reasonably priced offer, trustworthy colleagues, friendly staff. Thank you to you All!!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Anoniem schreef op 28-02-2022 - 21:07:05
Goede taxatie, en ruim voldoende verhuismateriaal. Alles in 1 dag met 2 wagens verhuisd. Goed overleg steeds, erg meedenkend, service gericht. Zelfs hulp met de poes gegeven. Fijn team, neemt veel zorgen weg.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Floor schreef op 29-12-2021 - 09:14:46
Wat is de verhuizing soepel gegaan! Hofstad heeft het echt heel makkelijk gemaakt. Kwamen alle afspraken na. Je meubels, schermen, planten, kunst worden voorzichtig ingepakt en vervoerd. Super gedaan! Denken mee en komen met oplossingen. Niets lijkt een probleem! Super fijne ervaring :-)

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Verhuisbedrijf Den Haag heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 171 beoordelingen
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!