REVIEWS

Deel hier uw ervaring

Geachte heer/ mevrouw, bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

151 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 5/5 Voeg uw beoordeling toe
B. van der Pluijm schreef op 06-05-2021 - 15:27:19
Wij zijn pas verhuisd, het was een goed team wat heel snel werkte en netjes!
Eerst alles naar een container opslag en op de beloofde datum stond de container voor ons nieuwe huis. En binnen No time stond alles in huis en konden we uitpakken.
Ook complimenten voor de klusjesman Sandy die onze kantoor kast uit en in elkaar heeft gezet! Onze complimenten voor alles.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Evert en Els Bazuin schreef op 07-12-2020 - 10:44:37
We wisten niet wat we konden verwachten maar het was top!!. Heel vriendelijk en behulpzaam. Er was zelfs tijd voor een praatje. En dat alles in 7 uur tijd. Echt een aanrader.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
I. Pires Antunes schreef op 14-09-2020 - 09:16:05
De verhuizing is zeer vlot verlopen door de inzet van het verhuisteam. De mensen waren zeer vriendelijk en gingen met toewijding en beleid met de spullen om.
Dat alles krijg je voor een redelijke prijs en de communicatie verloopt vlot en correct.
Ik kan dit verhuisbedrijf warm aanbevelen.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Stijn schreef op 25-08-2020 - 10:26:16
De verhuizers waren ontzettend vriendelijk, dachten mee en waren vooral bijzonder zuinig op mijn spullen. Hierdoor was het voor mij een hele prettige verhuizing. Ook de Handyman heeft heel goed werk geleverd. Kortom, top service!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
R. van Schaick schreef op 09-07-2020 - 18:56:12
De verhuizers waren keurig op tijd. Zeer vriendelijk, gedegen en snel. Het leek alsof ze het rustig aan deden, maar voor we het door hadden was het huis leeg. Ook in het nieuwe huis stond alles vlot op de juiste plek.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Verstraten schreef op 18-05-2020 - 21:28:46
Zeer deskundig taxatie. Hele vriendelijke en zeer bekwame mannen die klus ,de verhuizing uitvoerde mijn zoon was al verhuisd met hofstad en die had echt gelijk dat zo'n team de stress weg haalt van een zeer stress volle dag bedankt mannen en zal jullie aan iedereen aanraden!!! Gr

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Fam. Van Berk schreef op 26-04-2020 - 13:14:30
Zoek niet verder! Hofstad maakt alles waar wat ze beloven en meer! Wij zijn in maart verhuisd in de corona-crisis. Het is ( mede door de flexibiliteit van Hofstad) in twee keer gegaan. Een week eerder dan gepland maar alles perfect voor elkaar gekregen. Super! Een fijn team met hardwerkende mensen. Top!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Karel de Boer schreef op 18-02-2020 - 12:41:45
Vanaf de eerste kennismaking/presentatie tot en met de verhuizing was alles top. Niet alleen vakmatig, maar ook op het gebied van klantvriendelijkheid. Een aanrader dus!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Madhvi Ghiraw schreef op 20-11-2019 - 23:02:39
Ontzettend tevreden! Professioneel en klantvriendelijk. Ze werken netjes, voorzichtig en werken hard door. Goede communicatie! Nogmaals ontzettend tevreden! Verhuizing ging soepel en erg snel! Bedankt voor vandaag!!

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Martin &Maltie schreef op 17-10-2019 - 05:12:50
Voor de tweede keer in twee jaar het genoegen van een top team mogen ervaren, service kwaliteit en kennis straalt ervan af, goed op elkaar in gespeelde verhuizers die het prijs kwaliteit verhaal uit elkaar trekken ... zoveel kwaliteit voor zo weinig geld
Remco , Glen, Rico ✅✅✅
Dank jullie wel voor de wederom soepele en fijne verhuizing ,
Groet,
Martin & Maltie

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Hofstad Verhuizingen heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 151 beoordelingen
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!