REVIEWS

Deel hier uw ervaring

Geachte heer/ mevrouw, bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

155 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 5/5 Voeg uw beoordeling toe
Ron de Groot schreef op 28-08-2021 - 08:02:05
Het verhuisteam was snel, efficient, flexibel en (niet onbelangrijk) werkte met een gezonde dosis Haagse humor. Alles is prima afgeleverd, keurig uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding dus zeer aan te bevelen !!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Fam. van Oosten schreef op 13-08-2021 - 20:06:38
echt vakmanschap. complimenten aan die blonde jongen, die de leiding had.
Pas twintig en nu al zo goed. Hij heeft onze slaapkamerkast gedemonteerd en weer gemonteerd.
Alles is volgens verwachting gebeurd.
Hierbij aanbeveel ik het bedrijf van harte.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
René Schreuder schreef op 09-08-2021 - 14:52:48
Beste lezer,

De verhuisploeg van René heeft op een zeer zorgvuldige wijze onze inboedel verhuisd! Daarbij waren de mannen ook zeer beleefd en hulpvaardig, kortom top!!!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Marianne Dwarshuis schreef op 31-05-2021 - 22:40:47
Beste Jordy en de andere mannen,

Graag wil ik jullie van harte bedanken voor de goede en snelle service die jullie hebben geleverd bij het voorbereiden en uitvoeren van mijn verhuizing van de De Moucheronstraat naar de Mankesstraat in Den Haag. Ik ben heel tevreden en voel me geheel ontzorgd! Ik zal Hofstad dan ook zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,
Marianne Dwarshuis

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
B. van der Pluijm schreef op 06-05-2021 - 15:27:19
Wij zijn pas verhuisd, het was een goed team wat heel snel werkte en netjes!
Eerst alles naar een container opslag en op de beloofde datum stond de container voor ons nieuwe huis. En binnen No time stond alles in huis en konden we uitpakken.
Ook complimenten voor de klusjesman Sandy die onze kantoor kast uit en in elkaar heeft gezet! Onze complimenten voor alles.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Evert en Els Bazuin schreef op 07-12-2020 - 10:44:37
We wisten niet wat we konden verwachten maar het was top!!. Heel vriendelijk en behulpzaam. Er was zelfs tijd voor een praatje. En dat alles in 7 uur tijd. Echt een aanrader.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
I. Pires Antunes schreef op 14-09-2020 - 09:16:05
De verhuizing is zeer vlot verlopen door de inzet van het verhuisteam. De mensen waren zeer vriendelijk en gingen met toewijding en beleid met de spullen om.
Dat alles krijg je voor een redelijke prijs en de communicatie verloopt vlot en correct.
Ik kan dit verhuisbedrijf warm aanbevelen.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Stijn schreef op 25-08-2020 - 10:26:16
De verhuizers waren ontzettend vriendelijk, dachten mee en waren vooral bijzonder zuinig op mijn spullen. Hierdoor was het voor mij een hele prettige verhuizing. Ook de Handyman heeft heel goed werk geleverd. Kortom, top service!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
R. van Schaick schreef op 09-07-2020 - 18:56:12
De verhuizers waren keurig op tijd. Zeer vriendelijk, gedegen en snel. Het leek alsof ze het rustig aan deden, maar voor we het door hadden was het huis leeg. Ook in het nieuwe huis stond alles vlot op de juiste plek.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Verstraten schreef op 18-05-2020 - 21:28:46
Zeer deskundig taxatie. Hele vriendelijke en zeer bekwame mannen die klus ,de verhuizing uitvoerde mijn zoon was al verhuisd met hofstad en die had echt gelijk dat zo'n team de stress weg haalt van een zeer stress volle dag bedankt mannen en zal jullie aan iedereen aanraden!!! Gr

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Hofstad Verhuizingen heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 155 beoordelingen
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!