REVIEWS

Deel hier uw ervaring

Geachte heer/ mevrouw, bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

165 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 5/5 Voeg uw beoordeling toe
Ada Soeterbroek schreef op 03-06-2022 - 20:54:26
Wat een prima team. Hele gezellige sfeer, en iedereen werkte lekker mee.
Zonder stress verhuizen, top.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Livia Kiss schreef op 17-04-2022 - 15:10:17
We are an expat family with two young teenagers and we chose to move to our new apartment with the Hofstad Team. It was an absolute pleasure to do such a stressful and delicate process with such a friendly and professional team!
Everything went very well with them: swift communication, thorough preparation, very reasonably priced offer, trustworthy colleagues, friendly staff. Thank you to you All!!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Anoniem schreef op 28-02-2022 - 21:07:05
Goede taxatie, en ruim voldoende verhuismateriaal. Alles in 1 dag met 2 wagens verhuisd. Goed overleg steeds, erg meedenkend, service gericht. Zelfs hulp met de poes gegeven. Fijn team, neemt veel zorgen weg.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Floor schreef op 29-12-2021 - 09:14:46
Wat is de verhuizing soepel gegaan! Hofstad heeft het echt heel makkelijk gemaakt. Kwamen alle afspraken na. Je meubels, schermen, planten, kunst worden voorzichtig ingepakt en vervoerd. Super gedaan! Denken mee en komen met oplossingen. Niets lijkt een probleem! Super fijne ervaring :-)

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Kees Lafeber schreef op 11-12-2021 - 20:48:15
Verhuizen doen wij niet vaak. Volgende keer weer met het Hofstad team ;-) Prettig kennismakingsgesprek met goede taxatie wat achteraf nodig bleek. Teamwerk onderling en een fijne manier van samenwerken met de toch wat nerveuze klanten, door de hele dag heen. Ook de dingetjes achteraf perfect afgewerkt, top! Reuze team! Bedankt nog en veel succes met jullie verdere klussen.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Léon en Lisa schreef op 27-11-2021 - 18:00:03
Het verhuisteam heeft ons echt ontzorgd: vriendelijk, gezellig, nauwkeurig, professioneel. Een voor ons best emotionele dag hebben ze voor ons tot een leuke happening gemaakt. Bedankt !

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Gerrie.bouw@ziggo.nl schreef op 03-11-2021 - 21:30:26
Super verhuisbedrijf kan ik echt aanbevelen

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Erik van Nieuwpoort schreef op 03-11-2021 - 19:41:39
meestal is een verhuizing behoorlijk stressvol, maar ik heb geen moment stress ervaren tijdens de verhuizing. De heren waren snel, kundig en zeer servicegericht.
een groot complement aan de heren is op zijn plaats

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
G. Seedorf schreef op 29-10-2021 - 01:29:37
Dit was een super goeie ervaring binnen no time verhuisd en stond alles op zijn plek. Het team was zeer deskundig en super beleefd. Ik zal jullie zeker aanbevelen. Ga zo door!!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Doortje van Ginneken schreef op 28-10-2021 - 15:20:00
21 oktober verhuisd. Alles liep op rolletjes. Fijne verhuizers, maakten nergens een punt van. Zo van, gewoon DOEN, probleem-oplossend te werk gaan, als het ging om parkeerproblemen doordat er auto's in de weg stonden. Of meubels uit elkaar halen en door een smal raam naar buiten, geen punt.
Een soepel en vrolijk team op een druilerige herfstdag!
Bedankt!
en hiermee beveel ik HOFSTAD VERHUIZINGEN graag aan!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Hofstad Verhuizingen heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 165 beoordelingen
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!