REVIEWS

Deel hier uw ervaring

Geachte heer/ mevrouw, bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

152 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 5/5 Voeg uw beoordeling toe
Marianne Dwarshuis schreef op 31-05-2021 - 22:40:47
Beste Jordy en de andere mannen,

Graag wil ik jullie van harte bedanken voor de goede en snelle service die jullie hebben geleverd bij het voorbereiden en uitvoeren van mijn verhuizing van de De Moucheronstraat naar de Mankesstraat in Den Haag. Ik ben heel tevreden en voel me geheel ontzorgd! Ik zal Hofstad dan ook zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,
Marianne Dwarshuis

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
B. van der Pluijm schreef op 06-05-2021 - 15:27:19
Wij zijn pas verhuisd, het was een goed team wat heel snel werkte en netjes!
Eerst alles naar een container opslag en op de beloofde datum stond de container voor ons nieuwe huis. En binnen No time stond alles in huis en konden we uitpakken.
Ook complimenten voor de klusjesman Sandy die onze kantoor kast uit en in elkaar heeft gezet! Onze complimenten voor alles.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Evert en Els Bazuin schreef op 07-12-2020 - 10:44:37
We wisten niet wat we konden verwachten maar het was top!!. Heel vriendelijk en behulpzaam. Er was zelfs tijd voor een praatje. En dat alles in 7 uur tijd. Echt een aanrader.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
I. Pires Antunes schreef op 14-09-2020 - 09:16:05
De verhuizing is zeer vlot verlopen door de inzet van het verhuisteam. De mensen waren zeer vriendelijk en gingen met toewijding en beleid met de spullen om.
Dat alles krijg je voor een redelijke prijs en de communicatie verloopt vlot en correct.
Ik kan dit verhuisbedrijf warm aanbevelen.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Stijn schreef op 25-08-2020 - 10:26:16
De verhuizers waren ontzettend vriendelijk, dachten mee en waren vooral bijzonder zuinig op mijn spullen. Hierdoor was het voor mij een hele prettige verhuizing. Ook de Handyman heeft heel goed werk geleverd. Kortom, top service!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
R. van Schaick schreef op 09-07-2020 - 18:56:12
De verhuizers waren keurig op tijd. Zeer vriendelijk, gedegen en snel. Het leek alsof ze het rustig aan deden, maar voor we het door hadden was het huis leeg. Ook in het nieuwe huis stond alles vlot op de juiste plek.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Verstraten schreef op 18-05-2020 - 21:28:46
Zeer deskundig taxatie. Hele vriendelijke en zeer bekwame mannen die klus ,de verhuizing uitvoerde mijn zoon was al verhuisd met hofstad en die had echt gelijk dat zo'n team de stress weg haalt van een zeer stress volle dag bedankt mannen en zal jullie aan iedereen aanraden!!! Gr

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Fam. Van Berk schreef op 26-04-2020 - 13:14:30
Zoek niet verder! Hofstad maakt alles waar wat ze beloven en meer! Wij zijn in maart verhuisd in de corona-crisis. Het is ( mede door de flexibiliteit van Hofstad) in twee keer gegaan. Een week eerder dan gepland maar alles perfect voor elkaar gekregen. Super! Een fijn team met hardwerkende mensen. Top!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Karel de Boer schreef op 18-02-2020 - 12:41:45
Vanaf de eerste kennismaking/presentatie tot en met de verhuizing was alles top. Niet alleen vakmatig, maar ook op het gebied van klantvriendelijkheid. Een aanrader dus!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Madhvi Ghiraw schreef op 20-11-2019 - 23:02:39
Ontzettend tevreden! Professioneel en klantvriendelijk. Ze werken netjes, voorzichtig en werken hard door. Goede communicatie! Nogmaals ontzettend tevreden! Verhuizing ging soepel en erg snel! Bedankt voor vandaag!!

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Martin &Maltie schreef op 17-10-2019 - 05:12:50
Voor de tweede keer in twee jaar het genoegen van een top team mogen ervaren, service kwaliteit en kennis straalt ervan af, goed op elkaar in gespeelde verhuizers die het prijs kwaliteit verhaal uit elkaar trekken ... zoveel kwaliteit voor zo weinig geld
Remco , Glen, Rico ✅✅✅
Dank jullie wel voor de wederom soepele en fijne verhuizing ,
Groet,
Martin & Maltie

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Rob Krapels schreef op 23-08-2019 - 21:54:30
Augustus 2019 verhuisd. Leuke groep verhuizers, die zeer professioneel en rustig alles hebben overgebracht. Op deze manier is verhuizen niet erg!!!

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Jose Bernard schreef op 24-07-2019 - 16:06:11
Zeer tevreden over de verhuizing van onze huisraad door Hofstad van Den Haag naar Haarlem. Heel vriendelijk, maar vooral heel efficient, deskundig en hard werkend verhuisteam! Zorgzaam ook voor al onze spullen die keurig en snel van het ene huis naar het andere huis zijn gebracht. Aanrader!

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Ferrie schreef op 05-07-2019 - 09:30:20
In mei verhuisd, binnen de regio. De mannen van Hofstad hebben keihard en als team gewerkt, in de loop van de middag stonden de meubels op hun plaats, waren kasten in elkaar gezet. Een aanrader!!

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Peter uit Maassluis schreef op 15-04-2019 - 13:32:21
Op 19 februari 2019 werd mijn inboedel door Hofstad verhuisd. De keuze voor Hofstad is op basis van duidelijke afspraken en goede voorbereiding gemaakt. Alle afspraken door Jordi gemaakt, zijn voor 100 % nagekomen. En een beschadiging werd correct en naar volle tevredenheid afgehandeld. Hofstad verdiend een pluim en voor iedereen aan te raden !

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Nelleke Spek schreef op 11-02-2019 - 16:08:36
Super tevreden over de verhuizing met Hofstad verhuizingen. Zeer vriendelijk en behulpzaam en werken erg netjes. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Odielle Hoen schreef op 31-01-2019 - 13:57:54
Vanmorgen verhuisd met Hofstad, professioneel, ontzettend snel en zeer vriendelijk. Samenwerking onderling is goed geregeld en georganiseerd. Wij zijn super tevreden en zouden dit bedrijf zeker aanbevelen!

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
C.J . Kellevink schreef op 17-12-2018 - 23:00:22
professioneel en vriendelijk, zeer correct een aanrader. Wij zijn zeer tevreden. Bravo

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Marloes van der Velden schreef op 16-11-2018 - 12:03:56
Top verhuizing achter de rug. Binnen 4 uur alles geregeld. Keurige bescheiden verhuizers die zuinig met de spullen omgaan. Kortom vakmensen. Ik beveel ze dan ook van harte aan.

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Barry Dekkers schreef op 11-11-2018 - 17:31:26
beste verhuizers, 6 april 2018 verhuisd van Den Haag naar Amsterdam, op zich een hele stap, na 69 jaar in Den Haag gewoond te hebben. Maar door de toewijding, professionaliteit en de gein in het werk, werd het een soort feestje. Nog bedankt en zal jullie aanbevelen aan eenieder die ooit nog eens gaat verhuizen. lieve groet, Barry Dekkers

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Chris schreef op 14-10-2018 - 14:09:57
Afgelopen jaren meerdere keren verhuist waarvan de laatste twee keer met hulp van een verhuisbedrijf. inpakken kan je veel tijd en stress schelen zeker als de inpakker een gezellige man is waarmee je goede gesprekken kunt voeren. eigenlijk is vanaf de intake t/m het verhuizen alles prima, vlot en soepel verlopen. Goede prijs en top services zoals meubels de en weer monteren. Wat zeker helpt is dat degene die de intake heeft verzorgd zelf bij het verhuizen aanwezig was.

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Alper Kilavuz schreef op 31-07-2018 - 12:24:42
Hi,
I'm sending this mail for my great satisfaction of the service quality for my house move.
I especially want to thank to the crew for their high quality work and professionalism in their job.
You can be sure that I will recommend your company to my friends for house moving.

Kind Regards

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Trudy de Ruiter schreef op 30-07-2018 - 17:13:36
De mannen van Hofstad slaagden erin om vanuit Den Haag om 6.50 in Helmond te zijn voor een grote verhuizing (2 vrachtwagens) Om 15.15 waren ze klaar in Den Haag, stond alles op zijn plek en was er nog geen krasje op de spullen.
Ik ben al vele keren verhuisd en heb veel verschillende verhuisbedrijven meegemaakt, maar zo hard en goed gewerkt als nu door Hofstad heb ik niet eerder meegemaakt. Fantastisch!.

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Hetty schreef op 28-06-2018 - 12:25:23
Bedankt voor de goeie service die jullie mij gegeven hebben met de verhuizing. Aardige verhuizers en veel geduld kunnen opbrengen. Dank jullie wel.

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Hannah schreef op 07-03-2018 - 13:07:48
Wij zijn in 1 jaar tijd twee keer verhuisd. Dankzij de mannen van Hofstad Verhuizingen is dat zonder stress verlopen! Deze verhuizers weten wat ze doen en ze werken snel en netjes. Top! In beide huizen was de boel net geschilderd. Er is geen krasje op de muren gekomen (en ons nieuwe huis heeft echt geen brede gangen). De tweede keer hebben we ook het inpakken van de inboedel door hen laten doen. Aanrader! Alles was netjes ingepakt, geen glas is er gesneuveld. We hopen voorlopig even niet te verhuizen maar als het weer zover is, dan bellen we zeker weer naar Erwin en Jordy en hun mannen!

Lees de volledige beoordeling


Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Hofstad Verhuizingen heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 152 beoordelingen
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!