REVIEWS

Deel hier uw ervaring

Geachte heer/ mevrouw, bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

168 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 5/5 Voeg uw beoordeling toe
Familie K schreef op 05-11-2022 - 22:48:16
2x verhuisd in 1 jaar tijd waarbij we de verhuizing hebben laten verzorgen door hofstad verhuizingen.
Nette afhandeling van het opstellen van de offerte super tevreden over het team van verhuizers en alles is keurig in ons nieuwe huis gebracht.
Ik zou iedereen hofstad verhuizingen aanbevelen.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Silvia schreef op 27-10-2022 - 11:02:27
Echt toppers vanaf de dag van de offerte tot de verhuizing!
Vriendelijk behulpzaam zeker meer dan aanraden waard

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Fam. Loman schreef op 24-09-2022 - 15:20:07
Zeer professioneel verhuisbedrijf. Inschatting vooraf perfect. Alles geheel volgens afspraak. Verhuisteam professioneel,behulpzaam en snel! Om 2 uur alles in nieuwe huis! Kortom (ga het niet doen) als we weer gaan verhuizen dan Hofstad!






Goede taxatie, en ruim voldoende verhuismateriaal. Alles in 1 dag met 2 wagens verhuisd. Goed overleg steeds, erg meedenkend, service gericht. Zelfs hulp met de poes gegeven. Fijn team, neemt veel zorgen weg.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Ada Soeterbroek schreef op 03-06-2022 - 20:54:26
Wat een prima team. Hele gezellige sfeer, en iedereen werkte lekker mee.
Zonder stress verhuizen, top.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Livia Kiss schreef op 17-04-2022 - 15:10:17
We are an expat family with two young teenagers and we chose to move to our new apartment with the Hofstad Team. It was an absolute pleasure to do such a stressful and delicate process with such a friendly and professional team!
Everything went very well with them: swift communication, thorough preparation, very reasonably priced offer, trustworthy colleagues, friendly staff. Thank you to you All!!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Anoniem schreef op 28-02-2022 - 21:07:05
Goede taxatie, en ruim voldoende verhuismateriaal. Alles in 1 dag met 2 wagens verhuisd. Goed overleg steeds, erg meedenkend, service gericht. Zelfs hulp met de poes gegeven. Fijn team, neemt veel zorgen weg.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Floor schreef op 29-12-2021 - 09:14:46
Wat is de verhuizing soepel gegaan! Hofstad heeft het echt heel makkelijk gemaakt. Kwamen alle afspraken na. Je meubels, schermen, planten, kunst worden voorzichtig ingepakt en vervoerd. Super gedaan! Denken mee en komen met oplossingen. Niets lijkt een probleem! Super fijne ervaring :-)

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Kees Lafeber schreef op 11-12-2021 - 20:48:15
Verhuizen doen wij niet vaak. Volgende keer weer met het Hofstad team ;-) Prettig kennismakingsgesprek met goede taxatie wat achteraf nodig bleek. Teamwerk onderling en een fijne manier van samenwerken met de toch wat nerveuze klanten, door de hele dag heen. Ook de dingetjes achteraf perfect afgewerkt, top! Reuze team! Bedankt nog en veel succes met jullie verdere klussen.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Léon en Lisa schreef op 27-11-2021 - 18:00:03
Het verhuisteam heeft ons echt ontzorgd: vriendelijk, gezellig, nauwkeurig, professioneel. Een voor ons best emotionele dag hebben ze voor ons tot een leuke happening gemaakt. Bedankt !

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Gerrie.bouw@ziggo.nl schreef op 03-11-2021 - 21:30:26
Super verhuisbedrijf kan ik echt aanbevelen

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Erik van Nieuwpoort schreef op 03-11-2021 - 19:41:39
meestal is een verhuizing behoorlijk stressvol, maar ik heb geen moment stress ervaren tijdens de verhuizing. De heren waren snel, kundig en zeer servicegericht.
een groot complement aan de heren is op zijn plaats

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
G. Seedorf schreef op 29-10-2021 - 01:29:37
Dit was een super goeie ervaring binnen no time verhuisd en stond alles op zijn plek. Het team was zeer deskundig en super beleefd. Ik zal jullie zeker aanbevelen. Ga zo door!!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Doortje van Ginneken schreef op 28-10-2021 - 15:20:00
21 oktober verhuisd. Alles liep op rolletjes. Fijne verhuizers, maakten nergens een punt van. Zo van, gewoon DOEN, probleem-oplossend te werk gaan, als het ging om parkeerproblemen doordat er auto's in de weg stonden. Of meubels uit elkaar halen en door een smal raam naar buiten, geen punt.
Een soepel en vrolijk team op een druilerige herfstdag!
Bedankt!
en hiermee beveel ik HOFSTAD VERHUIZINGEN graag aan!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Ron de Groot schreef op 28-08-2021 - 08:02:05
Het verhuisteam was snel, efficient, flexibel en (niet onbelangrijk) werkte met een gezonde dosis Haagse humor. Alles is prima afgeleverd, keurig uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding dus zeer aan te bevelen !!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Fam. van Oosten schreef op 13-08-2021 - 20:06:38
echt vakmanschap. complimenten aan die blonde jongen, die de leiding had.
Pas twintig en nu al zo goed. Hij heeft onze slaapkamerkast gedemonteerd en weer gemonteerd.
Alles is volgens verwachting gebeurd.
Hierbij aanbeveel ik het bedrijf van harte.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
René Schreuder schreef op 09-08-2021 - 14:52:48
Beste lezer,

De verhuisploeg van René heeft op een zeer zorgvuldige wijze onze inboedel verhuisd! Daarbij waren de mannen ook zeer beleefd en hulpvaardig, kortom top!!!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Marianne Dwarshuis schreef op 31-05-2021 - 22:40:47
Beste Jordy en de andere mannen,

Graag wil ik jullie van harte bedanken voor de goede en snelle service die jullie hebben geleverd bij het voorbereiden en uitvoeren van mijn verhuizing van de De Moucheronstraat naar de Mankesstraat in Den Haag. Ik ben heel tevreden en voel me geheel ontzorgd! Ik zal Hofstad dan ook zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,
Marianne Dwarshuis

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
B. van der Pluijm schreef op 06-05-2021 - 15:27:19
Wij zijn pas verhuisd, het was een goed team wat heel snel werkte en netjes!
Eerst alles naar een container opslag en op de beloofde datum stond de container voor ons nieuwe huis. En binnen No time stond alles in huis en konden we uitpakken.
Ook complimenten voor de klusjesman Sandy die onze kantoor kast uit en in elkaar heeft gezet! Onze complimenten voor alles.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Evert en Els Bazuin schreef op 07-12-2020 - 10:44:37
We wisten niet wat we konden verwachten maar het was top!!. Heel vriendelijk en behulpzaam. Er was zelfs tijd voor een praatje. En dat alles in 7 uur tijd. Echt een aanrader.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
I. Pires Antunes schreef op 14-09-2020 - 09:16:05
De verhuizing is zeer vlot verlopen door de inzet van het verhuisteam. De mensen waren zeer vriendelijk en gingen met toewijding en beleid met de spullen om.
Dat alles krijg je voor een redelijke prijs en de communicatie verloopt vlot en correct.
Ik kan dit verhuisbedrijf warm aanbevelen.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Stijn schreef op 25-08-2020 - 10:26:16
De verhuizers waren ontzettend vriendelijk, dachten mee en waren vooral bijzonder zuinig op mijn spullen. Hierdoor was het voor mij een hele prettige verhuizing. Ook de Handyman heeft heel goed werk geleverd. Kortom, top service!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
R. van Schaick schreef op 09-07-2020 - 18:56:12
De verhuizers waren keurig op tijd. Zeer vriendelijk, gedegen en snel. Het leek alsof ze het rustig aan deden, maar voor we het door hadden was het huis leeg. Ook in het nieuwe huis stond alles vlot op de juiste plek.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Verstraten schreef op 18-05-2020 - 21:28:46
Zeer deskundig taxatie. Hele vriendelijke en zeer bekwame mannen die klus ,de verhuizing uitvoerde mijn zoon was al verhuisd met hofstad en die had echt gelijk dat zo'n team de stress weg haalt van een zeer stress volle dag bedankt mannen en zal jullie aan iedereen aanraden!!! Gr

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Fam. Van Berk schreef op 26-04-2020 - 13:14:30
Zoek niet verder! Hofstad maakt alles waar wat ze beloven en meer! Wij zijn in maart verhuisd in de corona-crisis. Het is ( mede door de flexibiliteit van Hofstad) in twee keer gegaan. Een week eerder dan gepland maar alles perfect voor elkaar gekregen. Super! Een fijn team met hardwerkende mensen. Top!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Karel de Boer schreef op 18-02-2020 - 12:41:45
Vanaf de eerste kennismaking/presentatie tot en met de verhuizing was alles top. Niet alleen vakmatig, maar ook op het gebied van klantvriendelijkheid. Een aanrader dus!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Hofstad Verhuizingen heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 168 beoordelingen
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!