Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Erkend Verhuisbedrijf Leiden

Erkend verhuisbedrijf Hofstad Verhuizingen staat ook in Leiden voor u klaar. Voor een zorgeloze verhuizing. Voor minder dan u denkt!

Erkende verhuizer in Leiden en omgeving

Zoekt u professionele en ervaren verhuizers voor uw verhuizing in of naar Leiden? Dan is Hofstad Verhuizingen uw Erkend verhuisbedrijf! Natuurlijk staat ons (h)echte familiebedrijf ook voor uw klaar voor een verhuizing buiten Leiden.

Verhuisbedrijf Leiden

Ervaren verhuizers in Leiden

Als meer dan 30 jaar heeft Hofstad Verhuizingen ervaring met verhuizingen in Leiden. U bent verzekerd van een verhuizing waar goed vakmanschap nog echt van kracht is. Wij gaan dan ook graag aan de slag met uw verhuizing in Leiden.

Goede zorg voor uw eigendommen

Verhuisbedrijf Hofstad werkt alleen met de modernste materialen. Hierdoor kunnen onze vakbekwame medewerkers uw inventaris in korte tijd inpakken en verhuizen.

Onze luchtgeveerde verhuiswagens zorgen voor een soepel transport door de straten van de binnenstad van Leiden. Maar ook als u naar de nieuwbouwprojecten Skyline Next Leiden of het Leidsch Houtkwartier wilt verhuizen.

Betrokken verhuizers in Leiden

Verhuizen brengt stress met zich mee. Dat is niet nodig. Onze verhuizers zijn echt betrokken bij uw verhuizing. Van verhuisdoos tot wasmachine.

Hofstad Verhuizingen biedt u niet alleen extra services  aan om uw verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken. Ook helpt verhuisbedrijf Hofstad Verhuizingen u (gratis) ook met:

Onze verhuizers zijn specialisten in zorgeloos verhuizen.

Voor informatie over al onze mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.