ERKEND VERHUISBEDRIJF DEN HAAG

Erkend Verhuisbedrijf Den Haag

Erkend verhuisbedrijf Hofstad Verhuizingen staat in Den Haag voor u klaar. Met onze ervaren verhuizers bezorgen wij u een zorgeloze verhuizing in Den Haag.

Op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in Den Haag? Bij Hofstad Verhuizingen bent u aan het juiste adres. Onze erkende verhuizers staan voor u klaar en kunnen veel voor u betekenen. U verhuist zorgeloos en voor minder dan u denkt.

Hofstad Verhuizingen Den Haag heeft al ruim 30 jaar ervaring als Erkend verhuisbedrijf in Den Haag. U bent verzekerd van een verhuizing waar goed vakmanschap nog echt van kracht is. Wij gaan dan ook graag aan de slag met uw verhuizing in Den Haag.
 


Voordelen van een Erkend verhuisbedrijf

Verhuist u met een Erkende verhuizer in Den Haag dan profiteert u van vele voordelen. Bij een Erkend verhuisbedrijf is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd tot een som van € 100.000,00.

Tevens worden alle verhuizingen bij Hofstad verhuizingen Den Haag uitgevoerd onder het garantiecertificaat Erkende verhuizers


Dit certificaat kan alleen worden verstrekt door Erkende verhuizers en biedt u de voordelen dat:

  • Er voor uw inboedel een uitgebreide verhuisverzekering is afgesloten
  • U een beroep kunt doen op de Verhuisgarantie
  • Uw aanbetaling tot 25% van de overeengekomen verhuisprijs is gegarandeerd (met een maximum van Euro 1.000).

Niemand anders dan de Erkende Verhuizer biedt u deze garanties.

Offerte aanvragen Erkend verhuisbedrijf Den Haag

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Den Haag? Vraag dan direct een offerte aan voor uw aanstaande verhuizing! Een offerte-aanvraag is vrijblijvend en persoonlijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen