BELGIË

Verhuizen naar België

De verhuizing verzorgen naar steden Antwerpen, Brussel of andere plaatsen in België zoals Bouillon, Zelzate, Eupen of Tessenderlo is bij Hofstad Internationale Verhuizingen in vertrouwde handen. Onze gespecialiseerde internationale verhuizers voeren veel verhuisopdrachten van onze klanten van en naar België uit. Grote instellingen en bedrijven, en eventueel ook de medewerkers van deze bedrijven verhuizen wij voordelig en snel. Hofstad Internationale Verhuizingen regelt en coördineert de overbrenging van inboedels en andere roerende zaken van huishoudens. Bij de uitvoering van onze verhuisopdrachten staat de wens van onze klant altijd voorop en wij staan u dan ook graag te woord voor de bespreking van de mogelijkheden omtrent de verhuizing naar België.
 

 

Individuele wens van de klant.

Elke verhuizing is anders en om deze reden biedt Hofstad Internationale Verhuizingen een pakket verhuisdiensten aan waarvan de afzonderlijke modules aansluiten op de individuele wens van de klant. De klant kan bijvoorbeeld ervoor kiezen een gedeelte van de verhuizing zelf uit te voeren. Hofstad Internationale Verhuizingen faciliteert  het project door alle materialen voor de verhuizing ter beschikking te stellen.


Ook vanuit België regelen wij de verhuizing naar Nederland en verzorgt Hofstad Internationale Verhuizingen alle aspecten van complexe verhuisprojecten, zodat de klant zich alleen bezig hoeft te houden met andere belangrijke zaken.

De mogelijkheden zijn talrijk en wij nodigen u dan ook graag uit voor een oriënterend gesprek over uw wensen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!