INPAKTIPS

Inpakken… hoe doet u dat?

Inpakken is een specialiteit en daarbij kunnen wij u deskundig adviseren met de volgende inpaktips:

  • U dient de dozen zo in te pakken dat deze gemakkelijk gesloten kunnen worden
  • Gelieve de dozen niet dichtplakken
  • Alles wat in de dozen past kunt u het best in de dozen verpakken.

Het inpakken van boeken:

De boeken zet u zoveel mogelijk staande in een doos dit voorkomt schade aan de boeken. Indien u een staande laag in de doos heeft gezet, kunt u deze doos als vol beschouwen.

Het inpakken van glas en aardewerk:

Voor het inpakken van de glazen kopjes en borden kunt u bijgeleverd inpakpapier gebruiken. Borden staande in de doos plaatsen, let u er wel op dat de glazen of borden niet kunnen verschuiven maar druk ze zeker niet te hard aan, eventueel de ruimte kan met inpakpapier worden opgevuld. Dozen a.u.b. tot maximaal 2 centimeter onder de rand vullen.

Het inpakken van kwetsbare stukken:

De losse delen van goederen zoals van klokken, computers e.d. dienen eerst gedemonteerd te worden, dit verzorgt uw verhuizer voor u.

Het inpakken van de planten:

De kleine planten kunt u in een open doos plaatsen, het is aan te bevelen dit op de verhuisdag te doen, graag zo droog mogelijk.

Het inpakken van schilderijen en kleding:

Schilderijen of andere ingelijste decoraties aan de muur laten hangen, op de verhuisdag nemen wij deze af en verpakken deze in schilderijboxen. Uw hangkleding wordt in speciale garderobeboxen geplaatst, deze kunt u in de kast laten hangen.

Brandbare en ontplofbare goederen kunnen om verzekerings- technische redenen niet door ons in de verhuisauto worden meegenomen.

Mocht u vragen hebben over het inpakken neemt u dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Inpaktips door de erkende verhuizer