ERKEND VERHUISBEDRIJF VOORBURG

Verhuisbedrijf in Voorburg

Wilt u naar Voorburg verhuizen dan bent u bij verhuisbedrijf Hofstad Verhuizingen aan het juiste adres. Hofstad Verhuizingen heeft al meer dan  30 jaar ervaring met verhuizen  van en naar Voorburg. Sinds 2002 is Voorburg is officieel onderdeel van de gemeente Leidschendam-Voorburg. De gemeente is vastgegroeid aan Den Haag en herbergt veel inwoners die in Den Haag werken. Een van de bekendste oude gebouwen is Raadhuis Swaensteyn uit 1632. Verhuizen naar Voorburg is voor Hofstad Verhuizingen als een thuiswedstrijd en wij helpen u graag hierbij.
 

Particulier Verhuizen Voorburg

Voorburg ligt vlak bij Den Haag en is bij forensen zeer populair. Bouwend op ervaring, vakkennis en goed opgeleide verhuismedewerkers  heeft Hofstad Verhuizingen  al vele gezinnen en particulieren ondersteund  bij de  verhuizing naar de nieuwe woonlocatie.  Met de vakbekwaamheid en oog voor uw specifieke wensen is Hofstad Verhuizingen  een betrouwbare partner in de regio. Uw kostbare eigendommen zijn in goede handen bij verhuisbedrijf Hofstad Verhuizingen. Wij zijn een Erkend Verhuizer  en zijn daarmee erg goed in: inderdaad, verhuizen ! 

Bedrijfsverhuizing Voorburg

Voorburg herbergt  bedrijven en bedrijfjes en ook deze verhuizen soms. Verhuisbedrijf Hofstad Verhuizingen weet  dat de verhuizing van een bedrijf een heel andere aanpak vergt dan de verhuizing van een privé persoon of huishouden. Een goed gecoördineerde voorbereiding en  grondige afstemming met de opdrachtgever zijn van wezenlijk  belang voor het goede verloop van project dat verhuizing heet. Kennis, de juiste faciliteiten, ervaren en goed opgeleid personeel  heeft Hofstad Verhuizingen “ in huis “ voor de perfecte uitvoering van de verhuizing.

Verhuizen  Voorburg

Verhuisbedrijf Hofstad Verhuizingen verzorgt ook verhuizingen van instelling met een publiek of semi-publiek karakter. Deze organisaties  kunnen vertrouwen op de zorgvuldigheid en vakmanschap van ons verhuisbedrijf bij het vervoer naar de  nieuwe locatie.  Scholen, zorginstellingen,  gemeentelijke diensten hebben elk afzonderlijk specifieke wensen met betrekking tot uitvoering en afhandeling  van de verhuizing. Hofstad Verhuizingen is met haar jarenlange ervaring op dit terrein een vertrouwde gesprekspartner.

Vrijblijvende offerte aanvragen