SENIORENSERVICE

SENIORENSERVICE

Met de seniorenservice van Hofstad Verhuizingen staat alles in de nieuwe woning weer netjes op zijn plaats.

Speciale senioren service

Voor senioren heeft verhuisbedrijf Hofstad een speciale service. Wij zorgen er voor dat in uw nieuwe woning alles weer keurig netjes op zijn plaats komt te staan. Ook bieden wij u ook de mogelijkheid om uw nieuwe woning door ons woonklaar te laten maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw nieuwe woning voor u stofferen of pakken wij de verhuisdozen volledig voor u in en op het nieuwe adres zo indien gewenst weer uit. Hierbij gebruiken wij de oude thuissituatie als voorbeeld.

 

 

Uw wensen

Tijdens een bezoek van een verhuisadviseur kunt u uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. De verhuisadviseur geeft u vervolgens alle mogelijkheden en u maakt een keuze. Daarnaast stellen wij ter plaatse een vrijblijvende offerte voor u op.

Meer weten over onze seniorenservice

Heeft u interesse en wilt u meer weten over onze seniorenservice, neemt u dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op, wij kunnen u dan nadere toelichting geven.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Verhuizen in de zorg

Verhuizen in de zorg

De verhuizing van bewoners van bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen vraagt om extra zorg en aandacht.

Lees meer

Buitenland

Buitenland

Met Hofstad Internationale Verhuizingen heeft u een partner die het gehele verhuistraject begeleidt en tot in de kleinste details voor u regelt.

Lees meer

HANDYMAN

HANDYMAN

Naast de standaard verhuisdiensten die Hofstad verhuizingen u aanbiedt, kunt u ook gebruik maken van onze Handyman-service.

Lees meer

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!