SPANJE EN PORTUGAL

Verhuizen naar Spanje en Portugal

Hofstad Internationale Verhuizingen heeft veel ervaring met verhuizingen naar Spanje en Portugal. Wij verzorgen de verhuizing van en naar het Iberisch schiereiland van huishoudens en bedrijven en/of hun werknemers. Ook verhuist Hofstad Internationale Verhuizingen de inboedels van personen die emigreren of remigreren. Voor werknemers die enkele jaren woonachtig zullen zijn in Spanje of Portugal kunnen wij eventueel de opslag van de waardevolle spullen verzorgen.
 

 

Erkende verhuizer

De uitvoering is in vertrouwde handen door onze ervaren en goed opgeleide verhuizers. Zij voeren hun taken uit waarbij de wens van de klant centraal staat. Hun eerste opdracht is dan ook altijd de dienstbaarheid aan de klant voor alles te laten gaan. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Iedere klant heeft zijn of haar eigen wensen. Hofstad Internationale Verhuizingen biedt daarom een pakket verhuisdiensten aan waarmee aan de wensen van de individuele klant tegemoet wordt gekomen.


U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen een gedeelte van de verhuizing zelf uit te voeren. Hofstad Internationale Verhuizingen vereenvoudigt de gang rond het verhuizen door de beschikkingstelling van alle benodigde verhuismaterialen.

U kunt ook ons full service pakket kiezen. Wij verzorgen dan de gehele uitvoering van de verhuizing van deur tot deur.
Kortom, de mogelijkheden zijn talrijk. Elk verhuisproject begint daarom altijd met een uitgebreid gesprek van over uw wensen.
 

Vrijblijvende offerte aanvragen