FRANKRIJK

Verhuizen naar Frankrijk

Wonen in Frankrijk, al dan niet tijdelijk, is voor veel Nederlanders een wens. Om deze wens werkelijkheid te laten worden is verhuizen noodzakelijk. Hofstad Internationale Verhuizingen maakt de verhuizing een stuk makkelijker. Of  uw nieuwe adres nu aan de Côte d'Azur is of in Picardië, de verhuizing naar Frankrijk of vanuit Frankrijk naar Nederland is in goede handen bij een bedrijf met veel internationale ervaring.
 

 

Erkende verhuizer

Hofstad Internationale Verhuizingen verzorgt verhuizingen naar en vanuit Frankrijk of naar andere Europese landen.

Ons gecertificeerd en vakkundig personeel begeleidt u en uw kostbare inboedel gedurende het gehele traject naar uw nieuwe woonbestemming. Zij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en kunnen u adviseren omtrent de noodzakelijke formaliteiten. Neem daarom geheel vrijblijvend eens contact op met ons om uw wensen te laten weten.


Hofstad Internationale Verhuizingen biedt een uitgebreid pakket verhuisdiensten aan toegespitst op de wensen van de klant, omdat iedere verhuizing anders is. De klant kiest in alle rust dan wat het beste is voor zijn of haar situatie ten einde dan uitgerust op de nieuwe bestemming verder te kunnen gaan. Of zoals men in Frankrijk zegt : récupérer pour mieux sauter.

Vrijblijvende offerte aanvragen