REVIEWS

Deel hier uw ervaring

Geachte heer/ mevrouw, bent u verhuisd door Hofstad verhuizingen en wilt u uw ervaring delen met anderen? Plaats dan hier uw review over onze verhuizers en het brede aanbod van diensten!

168 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 5/5 Voeg uw beoordeling toe
Familie K schreef op 05-11-2022 - 22:48:16
2x verhuisd in 1 jaar tijd waarbij we de verhuizing hebben laten verzorgen door hofstad verhuizingen.
Nette afhandeling van het opstellen van de offerte super tevreden over het team van verhuizers en alles is keurig in ons nieuwe huis gebracht.
Ik zou iedereen hofstad verhuizingen aanbevelen.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Silvia schreef op 27-10-2022 - 11:02:27
Echt toppers vanaf de dag van de offerte tot de verhuizing!
Vriendelijk behulpzaam zeker meer dan aanraden waard

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Fam. Loman schreef op 24-09-2022 - 15:20:07
Zeer professioneel verhuisbedrijf. Inschatting vooraf perfect. Alles geheel volgens afspraak. Verhuisteam professioneel,behulpzaam en snel! Om 2 uur alles in nieuwe huis! Kortom (ga het niet doen) als we weer gaan verhuizen dan Hofstad!






Goede taxatie, en ruim voldoende verhuismateriaal. Alles in 1 dag met 2 wagens verhuisd. Goed overleg steeds, erg meedenkend, service gericht. Zelfs hulp met de poes gegeven. Fijn team, neemt veel zorgen weg.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Ada Soeterbroek schreef op 03-06-2022 - 20:54:26
Wat een prima team. Hele gezellige sfeer, en iedereen werkte lekker mee.
Zonder stress verhuizen, top.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Livia Kiss schreef op 17-04-2022 - 15:10:17
We are an expat family with two young teenagers and we chose to move to our new apartment with the Hofstad Team. It was an absolute pleasure to do such a stressful and delicate process with such a friendly and professional team!
Everything went very well with them: swift communication, thorough preparation, very reasonably priced offer, trustworthy colleagues, friendly staff. Thank you to you All!!

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Anoniem schreef op 28-02-2022 - 21:07:05
Goede taxatie, en ruim voldoende verhuismateriaal. Alles in 1 dag met 2 wagens verhuisd. Goed overleg steeds, erg meedenkend, service gericht. Zelfs hulp met de poes gegeven. Fijn team, neemt veel zorgen weg.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Floor schreef op 29-12-2021 - 09:14:46
Wat is de verhuizing soepel gegaan! Hofstad heeft het echt heel makkelijk gemaakt. Kwamen alle afspraken na. Je meubels, schermen, planten, kunst worden voorzichtig ingepakt en vervoerd. Super gedaan! Denken mee en komen met oplossingen. Niets lijkt een probleem! Super fijne ervaring :-)

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Kees Lafeber schreef op 11-12-2021 - 20:48:15
Verhuizen doen wij niet vaak. Volgende keer weer met het Hofstad team ;-) Prettig kennismakingsgesprek met goede taxatie wat achteraf nodig bleek. Teamwerk onderling en een fijne manier van samenwerken met de toch wat nerveuze klanten, door de hele dag heen. Ook de dingetjes achteraf perfect afgewerkt, top! Reuze team! Bedankt nog en veel succes met jullie verdere klussen.

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Léon en Lisa schreef op 27-11-2021 - 18:00:03
Het verhuisteam heeft ons echt ontzorgd: vriendelijk, gezellig, nauwkeurig, professioneel. Een voor ons best emotionele dag hebben ze voor ons tot een leuke happening gemaakt. Bedankt !

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Gerrie.bouw@ziggo.nl schreef op 03-11-2021 - 21:30:26
Super verhuisbedrijf kan ik echt aanbevelen

Lees de volledige beoordeling

Verwachting waargemaakt
Overeenkomst volgens afspraak
Vriendelijkheid verhuisteam
Deskundigheid taxateur
Deskundigheid verhuisteam

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Hofstad Verhuizingen heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 168 beoordelingen
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!