Nederlands English

Bel: 070 3914490

Erkende verhuizer

Verhuizen naar Groot Brittannië

Hofstad Internationale Verhuizingen heeft veel ervaring met overzeese verhuizingen naar bijvoorbeeld Groot Brittannië. Engeland is een van onze meest frequente bestemmingen. Wij verzorgen de verhuizing  van  en naar Engeland en andere bestemmingen binnen het Verenigd Koninkrijk van bedrijven en/of hun werknemers. Ook verhuist Hofstad Internationale Verhuizingen de inboedels van personen die emigreren of remigreren. Voor werknemers die enkele jaren woonachtig zullen zijn in Groot Brittannië, kunnen wij eventueel de opslag van de waardevolle spullen verzorgen.

De uitvoering is in vertrouwde handen door onze ervaren en goed opgeleide verhuizers. Zij voeren hun taken uit waarbij de wens van de klant centraal staat. Hun eerste opdracht is dan ook altijd de dienstbaarheid aan de klant voor alles te laten gaan. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Iedere klant heeft zijn of haar eigen wensen. Hofstad Internationale Verhuizingen  biedt daarom een pakket verhuisdiensten aan waarmee aan de wensen van de individuele klant tegemoet wordt gekomen.

De klant kan bijvoorbeeld ervoor kiezen een gedeelte van de verhuizing zelf uit te voeren. Hofstad Internationale Verhuizingen faciliteert  het project door alle materialen voor de verhuizing ter beschikking te stellen.

De klant kan  ook  ons full service pakket kiezen. Wij verzorgen dan de gehele uitvoering  van de verhuizing  van kopje van tafel  tot kopje op tafel.

Kortom,  de mogelijkheden zijn talrijk. Elk verhuisproject begint daarom altijd met een uitgebreid gesprek van over uw wensen.

 

Vraag hier geheel vrijblijvend onze Verhuizen naar Groot Brittannië offerte aan.